« Terug naar overzicht

Belgian Boat Show 2018 - Prijsuitreiking en receptie

Belgian Boat Show 2018 - Prijsuitreiking en receptie

We schrijven vandaag, 22/2/2018, enkele dagen na de Belgian Boat Show.

Flanders Expo was opnieuw 6 dagen de place 2 be voor eenieder die zijn hart verloren heeft aan de watersport. Ook dit jaar mogen we, zelf, spreken van een opnieuw succesvolle editie.

Jong en oud kon proeven van een initiatie op de waterskisimulator. Iedereen werd warm gemaakt om dit jaar een bezoekje te brengen aan onze clubs. Tool bij uitstek hiervoor, onze alomgekende "landkaart". Een handig pocketformaat, flashy, duidelijk, allesomvattend, ... het hebbeding voor wie op zoek is naar waterski/wakeboard plezier in Vlaanderen.
Maar ook onze afdeling stuurbrevet draaide op volle toeren. Menig ICC-aanvragen werden ingediend, zou het winterzonnetje al zomerkriebels opwekken :-) , studiemateriaal om het Belgisch stuurbrevet te halen ging goed over de toonbank, cursussen (theorie, praktijk, online) werden ingepland ... kortom de Belgian Boat Show doet waar ze voor staat: het watersportseizoen op gang blazen.

Op de receptie, vrijdagavond, werd het al gezegd: "Waterski Vlaanderen innoveert". 2 producten werden op deze beurs voor het eerst aan "de watersporter" aangeboden:

Tijdens de receptie werd, naar jaarlijkse gewoonte, de tijd genomen om een aantal personen die het voorbije jaar, op welk vlak dan ook, verdienden om gehuldigd te worden:

Sporters:

Vrijwilligers

Omdat zonder onze clubs hun werking niet mogelijk is, willen we als federatie hier ook aan tegemoet komen. Alle clubs hebben de mogelijkheid gekregen om hun eigen "vrijwilliger van het jaar" voor te dragen. Deze vrijwilligers, die heel vaak op de achtergrond blijven, kregen nu de publiekelijke erkenning die zij verdienen. Als summum werden "een weekendje weg" verloot. Laura Geenen (Mol Ski) werd de gelukkige.

Jeugdsportlabel

De toekomst is aan de jeugd. Een zovaak gehoord credo dat bij onze clubs niet in dovemansoren schiet. Dit blijkt uit de meest succesvolle editie van het jeugdsportlabel. In 2017 mochten maar liefst 18 clubs rekenen op ondersteuning voor hun jeugdsportwerking. Doe zo verder...

Een afsluitend woord van dank aan alle vrijwillige medewerkers die deze Belgian Boat Show, opnieuw tot een succes maken, is zeker op z'n plaats. Zonder jullie was dit niet mogelijk, DANK U!!!

Foto's met dank aan Marc Vermeiren

« Terug naar overzicht