Watersportdag

KIES ZELF JE WATERSPORTDAG IN DE MAAND MEI!

... en raak verslaafd aan wat water, wind en golven te bieden heeft


Tijdens de hele maand mei laten de watersportclubs je kennismaken met een waaier aan waterpret. Meer dan 100 Vlaamse clubs bieden op meer dan 60 watervlakken initiaties aan in een tiental sporten, gratis of aan een spotprijs.

Wil je op jouw watersportdag wakeboarden onder een stralende zon of net zeilen bij een stevige bries. Vroeger had je daarvoor een portie geluk nodig, nu enkel een weerbericht en wat planning. Ook keuzestress is verleden tijd, je proeft pakweg elk weekend van een andere watersport. De maand mei leent zich perfect voor een lenteduik, de watertemperatuur stijgt en de zon warmt je op. De watersportclubs gooien dan graag hun deuren open, zo kan je nog een zomer lang van je nieuwe passie genieten.

Meer info & inschrijven via www.watersportdag.be.

19 mei 2019 - Sport Vlaanderen Hofstade

Reserveer alvast zondag 19 mei 2019 in jouw agenda voor de nieuwe editie van Dé Watersportdag te Hofstade. Ook wij zullen er bij zijn met onze Pop-up Cable.

25 mei 2019 - Sport Vlaanderen Hazewinkel, Willebroek

Altijd al eens willen proeven van verschillende watersporten? Dit kan volledig gratis op de watersportdag in Willebroek.

Dankzij de verschillende watersportfederaties, lokale clubs en verenigingen, Decathlon, Sport Vlaanderen en Aquafin NV kan je ondergedompeld worden in een zee van watersporten. Misschien vind je hier wel je nieuwe passie!?

Aan de Sport Vlaanderen hoofdingang:

Fotogalerij