Brevetten

images/opleiding-brevetten/brevetten-2.jpg

Om kinderen te motiveren steeds een hoger niveau te behalen werd het brevettensysteem ontwikkeld. Er bestaan verschillende niveaus voor zowel het waterski als het wakeboarden en dit zowel achter de boot als aan de kabel.

Om te kunnen deelnemen aan het praktijkexamen van de cursus initiator waterski moet je alle derde niveaus behalen en één vierde niveau naar keuze. Door deze uitbreiding garanderen we een brede basisvorming van onze gediplomeerde trainers.

De inhoud van de proeven om je brevet te behalen kan je hieronder terugvinden, alsook de evaluatieformulieren downloaden.

Hoe kan je een brevet behalen ?

Er worden door onze clubs op verschillende data brevettendagen georganiseerd. Deze data zijn terug te vinden in onze kalender.

De golven en wakes mogen enkel afgenomen worden door erkende trainers:

Stagementoren die de bijscholing "afname brevetten a.d.h.v. filmmateriaal" gevolgd hebben kunnen de brevetten individueel afnemen, indien ze beschikken over filmmateriaal dat voldoet aan de voorwaarden.

Brevetten boot

Download hier het evaluatieformulier golven/wakes achter de boot (doc/pdf) waar je de proeven kan terugvinden, die je per golf/wake achter de boot dient af te leggen.

images/opleiding-brevetten/brevetten-boot1.jpg

Brevetten kabel

Download hier het evaluatieformulier golven/wakes aan de kabel (doc/pdf) waar je de proeven kan terugvinden, die je per golf/wake aan de kabel dient af te leggen.

images/opleiding-brevetten/brevetten-kabel2.jpg

Toelatingsproef initiator waterski

Van onze initiatoren waterski kan je zeker zijn dat ze een basiskennis hebben van alle disciplines binnen onze sport.

Vooraleer deel te nemen aan het praktijkexamen moeten ze in het bezit zijn van de nodige brevetten. Ga je verder met de opleiding kabel, dan moet je de skis en wakes aan de kabel behalen, ga je verder met boot, dan moet je de golven en wakes achter de boot behalen.