GF2S in je club

Heb je interesse in Get Fit 2 Ski? Groot gelijk! Het is een super project, ontwikkeld in samenwerking met vele topmensen uit de sector: personal trainers, experten core-stability, kinesisten, een trainer trampoline aan de topsportschool, …

Iedereen kan individueel aan de slag met Get Fit 2 Ski, maar nog veel toffer en aantrekkelijker is om Get Fit 2 Ski te integreren in je clubwerking. Tijdens de wekelijkse trainingen, op kamp, als gezamenlijke opwarming, … mogelijkheden genoeg. Door de leden in groep te laten trainen, motiveer je hen ook beter om het programma individueel voort te zetten.

Om echter te vermijden dat je aan de slag gaat zonder enige voorkennis (het is belangrijk om de oefeningen vooral correct uit te voeren), voorzien wij op meerdere vlakken begeleiding van onze trainers, leden en clubs.

De waterskitrainers krijgen meerdere keren per jaar de mogelijkheid om een bijscholing te volgen zodat ze na de gasttraining samen met de clubleden aan de slag kunnen met Get Fit 2 Ski. Deze bijscholingen staan ook open voor andere clubmedewerkers die aan Get Fit 2 Ski willen meewerken. Misschien zijn er wel leerkrachten of kinesisten onder de ouders die graag hun steentje bijdragen aan de jeugdtrainingen d.m.v. Get Fit 2 Ski?

Daarnaast organiseren wij gasttrainingen in onze clubs. Een expert in de betrokken discipline komt uitleg geven over het project, hoe jullie er als individu en als club mee kunnen werken, waar jullie op moeten letten om het goed te doen, ... En dan wordt er natuurlijk ook getraind. De theorie wordt onmiddellijk met voorbeeldoefeningen in de praktijk omgezet zodat jullie voldoende basisinfo meekrijgen om daarna met jullie clubtrainer verder aan de slag te kunnen.

Na deze infosessie en training krijgen alle deelnemers gratis één brochure en kunnen ze een login vragen om op deze website permanent toegang te krijgen tot alle oefeningen.

Een gasttraining kost slechts €25 voor een WSV-club. Daarin zit de vergoeding voor de lesgever, en één brochure voor elk aanwezig lid dat de training volgt. Extra brochures kunnen aangekocht worden tegen de scherpe prijs van slechts €5 per brochure. Voor de gasttrainingen trampoline krijgt elke deelnemende jongere er een brevetje voor het basisprogramma bovenop.

Volgende gasttrainingen kunnen aangevraagd worden:

Interesse om in je club een gasttraining aan te vragen? Of wil je club niet meewerken en heb je zelf wel interesse om deze training elders te volgen? Stuur dan een mailtje naar nele@waterski.be.