Kampen

Alle waterski en wakeboard kampen, aangeboden door onze clubs, kan je terugvinden in onze kalender. Daarnaast bieden ook andere organisatoren waterskikampen aan. Deze werden HIER samengebracht.

Maar ben je al redelijk bekend met het wakeboarden en hou je wel van uitdagingen & nieuwe tricks? Dan ben je hier op de juiste plaats. Hieronder kan je de verschillende disciplinespecifieke kampen vinden.

2019 Wakeboardstage voor gevorderden met Olivier Delforterie

Enkele details, volledige info klik op de foto.

2018 Wakeboardstage voor gevorderden met Olivier Delforterie in Izegem

Het was een succesvolle stage, iedereen (8 deelnemers) heeft zijn stijl en niveau de lucht ingetrokken. We zagen nieuwe salto’s bij Arthur, bijna de 360 en frontroll van Emma, Olivier gaat heel goed met de 180° en de 360 is ook beter en beter aan het lukken de grabs zijn vaster geworden. Robert-jan heeft een prachtige stijl en werkt zich stillaan op naar het volgende niveau waar grabs en rotaties van de orde zullen zijn. Idem voor Nicolas, die een hele relaxte stijl heeft. Samuel heeft een prachtige week gehad met de KGB en het constant krijgen van de high enders zoals tootstie roll en roll 2 blind. De Crowmobe is dichtbij en de Moby dick heeft nog een zenuwtrekje, maar dat komt goed. Midden de week als de vermoeidheid van de stage toesloeg is er 1 run gewakesurft door de liefhebbers, Cowabunga.

Dit bleek een succes te zijn, de boot heeft een prachtige golf en dankzij de beschikbare boards kon iedereen zich amuseren. Enkele avonden was er sfeer dankzij de BBQskills van de mama van Sammy waarvoor 1000X dank. Alsook een gastperformance van de surfende Patrick Raimana en zjin vriend Sylvain, beide uit Tahiti. Zij zorgden ook ‘s avonds voor een extraatje met de gitaar en Ukelele en een varia aan percussie instrumenten voor het publiek.

Volgend jaar gaat de stage opnieuw door te Izegem in de eerste week van Juli (data te bevestigen normaal 1-5 Juli 2019). Schrijf je tijdig in. Dit is de enigste stage in België die echt alle niveau’s aankan voor een superprijs. Het is privécoaching in een leuke sfeer. Externaat, maar soms is er ‘s avonds een activiteit die tijdens de stage te bevestigen is.

Bekijk zeker en vast de fotogalerij van het kamp