Kampen

Alle waterski en wakeboard kampen, aangeboden door onze clubs, kan je terugvinden in onze kalender. Daarnaast bieden ook andere organisatoren waterskikampen aan. Deze werden HIER samengebracht.

Maar ben je al redelijk bekend met het klassiek waterskiën en hou je wel van uitdagingen & nieuwe tricks? Dan ben je hier op de juiste plaats. Hieronder kan je de verschillende disciplinespecifieke kampen vinden.


BAREFOOT CLINIC 2017

images/discipline-blootvoet/affiches/2017-kamp.jpg

PERIODE:

van zaterdag 8 juli 2017 tot en met vrijdag 21 juli 2017.

Kandidaat-deelnemers kunnen zich inschrijven voor twee weken, één week, een weekend, of voor één of meerdere dagen, met minimum 3 sessies per dag.

LOCATIE:

het watervlak van de zandgroeve “Heuvelse Heide” Boskantstraat te 3920 Lommel-Barrier (BEL).

BOTEN:

COACHES:

Robert Teurezbacher, van Barefoot Etc, een gerenommeerde waterskischool in Winterhaven - Florida (USA), samen met Enrico “Chico” Cohen. Robert was niet alleen meervoudig Europees kampioen en wereldkampioen, maar vooral de coach die skiers als Bart Sileghem, Jan Baillien, Mario Moser, Georgie Wimmer, Terry Gregory, Jason Lee, Patrick Wehner, Stefan Wimmer & Brandon Paige plus vele anderen naar de Europese en/of Wereldtop bracht. Robert & Chico spreken vloeiend Nederlands, Engels en Duits en dus verlopen de trainingssessies probleemloos in één van deze talen.

PRIJZEN:

Deze prijzen zijn exclusief maaltijden en verblijf. Wel biedt de organisator gratis kampeermogelijkheden aan op het terrein aan het watervlak. Toilet is ter plaatse aanwezig, douche en kleedkamers in de vlakbij gelegen Jachthaven De Meerpaal.

De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het ingevulde inschrijfformulier en de bijhorende betaling.

Alle deelnemers die meedoen aan de clinic hebben de mogelijkheid om op uitnodiging mee te skiën tijdens het Belgisch Kampioenschap dat deze clinic afsluit op 22 juli 2017.

EXTRA INFORMATIE: