« Terug naar overzicht

Round up seizoen 2019

Round up seizoen 2019

Celine V. nam even de tijd om met ons haar seizoen, tot nu toe, te overlopen ...

Belgisch kampioenschap

Het Belgisch Kampioenschap vond dit jaar plaats in Fetzer See (GER). We hadden ongeluk met het weer, het heeft gedurende twee dagen geregend. In totaal waren er 42 skiërs. Spijtig genoeg gingen mijn tricks en slalom niet zoals ik gehoopt had. Tijdens mijn tweede ronde slalom ben ik zwaar gevallen waardoor ik de volgende dag niet kon deelnemen. Uiteindelijk werd ik toch Belgisch kampioene met positieve scores maar zonder jump. Met veel hoop en training vertrok ik naar mijn volgende wedstrijd… Chartes, Frankrijk.

Frans Kampioenschap

Het Frans Kampioenschap vond dit jaar plaats in Chartres, nabij Parijs. Ik nam daar deel op uitnodiging. Mijn drie onderdelen verliepen zeer goed, ik heb al mijn persoonlijke records verbetert. Ook heb ik het Belgisch record in tricks verhoogt naar 1600 punten. Het was een uitstekende wedstrijd met prachtig weer en lekkere Franse specialiteiten om te eten. Ik heb ook de eer gekregen om de kidswedstrijd te jureren. In één woord; ge-wel-dig! Tot volgend jaar!

Vlaams kampioenschap

Het Vlaams Kampioenschap vond plaats op Barefoot Beach Lommel. Dit was voor mij een primeur. Er waren niet zoveel skiërs, maar dat maakte het juist gezellig. Het weer en de wateromstandigheden waren niet voordelig. Er was enorm veel wind. Toch ben ik trots op het feit dat Gunther van Calster en ik, de enigen zijn die een sprong hebben kunnen landen. Tricks en slalom waren niet geweldig, maar had erger verwacht. Het Vlaams Kampioenschap is zeker voor herhaling vatbaar!

« Terug naar overzicht