Initiatiedagen en kampen


Sitwake kamp 2023: 29/06 - 02/07/2023

Het allereerst sitwake camp van België in 2022 te Outsider cablepark  was een groot succes. Klik hier voor een verslag, foto's en videoreportage.  Kriebelt het ook bij jou om mee te doen? Save the date 2023: 29/06-02/07/2023

Een sportieve vakantie van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli 2023. Iedere voormiddag hebben jullie exclusief toegang tot de kabelbaan en worden jullie ondergedompeld in de kunst van het sitwaken.

In de namiddag is er ook steeds een activiteit voorzien vb. inclusief sitwaken, een klimtoren trotseren in het avonturenpark, kajak, ... Nodige begeleiding zal aanwezig zijn op en rond het water gedurende het kamp oa in een boot om jullie op te pikken wanneer nodig.

Dit kamp is een organisatie van Outsider Cablepark Cablepark) in samenwerking met WSV en een groep héél enthousiaste sitwakers.

Meer informatie en inschrijvingen op de website van Avlar.

Andere interessante links:

Kamp 2022: Verslag en foto's kamp 2022


Initiatie G-waterski/wakeboard achter de boot

Ons team van ervaren medewerkers staan klaar met aangepaste materialen om jullie een fijne kennismaking of vervolmaking waterski aan te bieden.

Lees meer ...Initiatie G-waterski/wakeboard aan de kabel

In The Outsider cablepark hebben G-sporters maandelijks de kans om te proeven van onze sport.

Tijdens deze "zittende wakeboard" (initiatie)sessies, Sitwake, focussen ze zich voornamelijk op jong en oud met een fysieke beperking en hun familie en/of vrienden.
The Outsider voorziet een kabeloperator en initiator om te helpen bij de start. Op het water zal er begeleiding zijn van in een toegankelijke boot. Zowel de grote als de kleine kabel hebben jullie ter beschikking om zo op je eigen tempo de sport te leren kennen.

Voor de meer ervaren sitwakers zijn er ook verschillende obstakels die genomen kunnen worden. Naast de ervaren, gediplomeerde begeleiders zijn er ook ervaren sitwakers die heel graag hun ervaring delen.

Lees meer ...


Al onze initiatiedagen (zowel aan de kabel als achter de boot) zijn terug te vinden in de kalender.