« Terug naar overzicht

Sitwake kamp

type event = kampen kabel

Start

vrijdag
07 jun 

Einde

dinsdag
11 jun 

Event locatie

The outsider cablepark
Donkstraat 52
9700 Oudenaarde
Oost-vlaanderen / België

Meer info

  • Wat: Iedere voormiddag exclusief toegang tot de kabelbaan. Trainingen geleid door Emanuele Pagnini (meervoudig wereldkampioen). In de namiddag is er steeds een andere activiteit voorzien. Er is begeleiding gedurende het kamp, o.a. in een boot, om jullie op te pikken wanneer nodig. Heb je meer persoonlijke hulp nodig dien je deze zelf te voorzien, idem voor minderjarige deelnemers.
  • Voor wie: personen met een fysieke beperking, vanaf 14 jaar, die graag sitwaken. Ervaring is niet nodig, wel wordt aangeraden om voordien eens deel te nemen aan een sitwake initiatie.
  • Overnachting is mogelijk: de kamers hebben elk 12 bedden waarvan 4 toegankelijk voor rolstoelgebruikers, personen die mobiel genoeg zijn om een ladder op te gaan (zoals begeleiders) kunnen dus in de andere bedden liggen erboven.
  • Wanneer: vrijdag 7/6 ontvangst, vanaf 16:00, en in de namiddag is er de mogelijkheid om een ticket te kopen om op het water te gaan. Op zaterdag 8/6 starten de trainingen. Dinsdag 11/6 sluit het kamp af om 17:00. De mogelijkheid, mits meerprijs (overnachting, avondeten en ontbijt), is er om nog extra te overnachten voor wie 's avonds niet meer terug wil rijden. 
  • Inschrijving, hier, en info via AVLAR.
« Terug naar overzicht