Publicaties

Er werden 5 boekjes uitgebracht. Deze zijn via onze shop te koop aan €5/stuk + €3,5 verzendkosten.

GF2S - Functionele training 1

In GF2S - Functionele training (1) leggen we de basis van functionele training. Er wordt veel aandacht besteed aan een goede uitvoering. De kant-en-klare trainingsschema’s zijn ideaal als aanvulling op een waterskitraining. Met gebruik van verschillende materialen krijgt de trainer en deelnemer een ruime mogelijkheid om veel variatie in de trainingen te leggen.GF2S - Functionele training 2

In GF2S - Functionele training (2) worden de oefeningen zwaarder en kunnen ze uitgebreid worden naar een volwaardige training. Er is een apart hoofdstuk voor conditietraining met een hartslagmeter i.f.v. lopen. Nu de basis voor stabilisatietraining reeds onder de knie is, worden er ook extra speelse oefeningen per 2 toegevoegd.

GF2S - Functionele training voor waterski racing

GF2S - Functionele training voor waterski racing, is een specifiek programma voornamelijk gericht op racers, maar ook slalommers hebben hier baat bij. De atleet krijgt meer inzicht in de achtergrond om bepaalde spiergroepen extra te trainen. De oefeningen komen op een zeer hoog niveau, en enkele nieuwe materialen worden geïntroduceerd. Onder andere de foam roller, de stroops en de mini-trampoline.

Get fit 2 ski - Coördinatie en techniektraining klassiek

Get fit 2 ski - Coördinatie en techniektraining klassiek. Coördinatie is van groot belang voor technisch moeilijke sporten zoals waterski. Met gebruik van de grote trampoline bieden we onze clubs een programma aan om jonge kinderen te trainen. Stapsgewijs gaat coördinatietraining over in techniektraining. De jongere die zijn flips en body-overs op de trampoline goed beheerst, zal deze op het water ook vlotter onder de knie krijgen.

Get fit 2 ski - Coördinatie en techniektraining wakeboard

Get fit 2 ski - Coördinatie en techniektraining wakeboard. Ook voor wakeboarders starten we met het programma voor basiscoördinatie om reeds met jonge kinderen te starten op de grote trampoline. Voor de techniektraining op de trampoline wordt een duidelijke link gelegd naar de tricks op het water. Daarnaast komt stabilisatietraining op het indo board aan bod.

Brevettenboekje - trampolinetraining voor waterski en wakeboard

Om kinderen te motiveren alle stappen van het basisprogramma te doorlopen, hebben we brevetjenboekjes opgemaakt. Meer informatie kan je hier terugvinden.

Deze kosten € 0,5/stuk en zijn in onze shop aan te kopen per 20 stuks. Had je graag een ander aantal brevetjes, dan kan je dit aanvragen op het WSV-secretariaat (nele@waterski.be).