Pop-Up Cable op uw evenement

De Pop-Up Cable is een echte eyecatcher op uw evenement. Zowel jong als oud beleven hier plezier mee.

Deze mobiele kabelbaan kan op bijna elke locatie geplaatst worden. Aan een waterplas, een kanaal, een haven, in het stadscentrum, in een zwembad,... Het enige dat we nodig hebben is voldoende ruimte om de masten te kunnen plaatsen.

Om er zeker van te zijn dat jouw locatie geschikt is, neem je best even contact met ons op, zodat we samen met jou de mogelijkheden kunnen bekijken. Zo is het belangrijk op voorhand te weten waar we de masten kunnen plaatsen en hoe we de kabel zullen spannen. De masten kunnen tot 100 meter uit elkaar geplaatst worden.

Onze medewerkers zullen voorafgaand het evenement de Pop-Up Cable volledig opstellen, maar ook tijdens het evenement zullen onze trainers klaar staan om de deelnemers te begeleiden.

De Pop-Up Cable wordt vooral ingezet op waterski en wakeboard activiteiten. Waterski Vlaanderen beschikt over voldoende materiaal (kneeboards, waterski's, wakeboards, wakeskates, funbanden, wetsuits en reddingsvesten) dat mee verhuurd kan worden.

Het systeem kan op meer manieren gebruikt worden dan alleen voor waterski en wakeboard. Onder andere op een ijsbaan (met banden), snowboard, skateboard,... kunnen beoefend worden aan onze Pop-Up Cable. En ook andere ideeën kunnen steeds besproken worden.

Indien u graag onze Pop-Up Cable op jou evenement wil zien staan of wat meer informatie wil, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren: karin@waterski.be - nele@waterski.be - 03/271 19 59.