Vlaamse Sportfederatie

Sinds 30/06/2021 is het vroegere "Dynamo Project" ingebed in de reguliere werking van de Vlaamse Sportfederatie. Daarmee keert de federatie terug naar haar basisopstelling. De ondersteuning voor sportclubbestuurders groeide immers altijd al onder de vleugels van de Vlaamse Sportfederatie.

Tegelijkertijd lanceert de Vlaamse Sportfederatie een nieuw logo, een nieuwe look & feel en een nieuwe website. Met deze nieuwe stijl wil de Vlaamse Sportfederatie het enthousiasme en de energie voor de sector nóg meer uitstralen in hun dagelijkse communicatie: persoonlijk, spontaan, modern, optimistisch en toegankelijk.

Een duidelijke stijlwissel, maar met dezelfde koers. De thema’s waar sportfederaties en sportclubs van wakker liggen blijven de prioriteit van de Vlaamse Sportfederatie. Samen met hen wil de Vlaamse Sportfederatie werken aan een sterkere, relevante sportsector.

Er werden verschillende brochures, modeldocumenten en tools ontwikkeld om sportclubbestuurders te helpen bij de administratie en het bestuur van hun sportclub.

Ben je:

Dan kan je na registratie en inloggen op vlaamsesportfederatie.be gebruik maken van deze producten. Brochures kan je gratis online lezen op de website en documenten kan je gratis onmiddellijk downloaden. Brochures kan je nog steeds per post in je bus laten toekomen tegen een kleine vergoeding.