« Terug naar overzicht

Webinar: Sport met grenzen

type event = bijscholing

Start

donderdag
29 feb 
19:00u

Einde

donderdag
29 feb 
22:00u

Event locatie

Waterski & Wakeboard Vlaanderen
Beatrijslaan  25 bus 2
2050 Antwerpen
Antwerpen / België

Centrum Ethiek in de Sport organiseert een online bijscholing rond sport met grenzen.

Wat doe je als een trainer zijn sporters laat doortrainen met een blessure? Hoe reageer je als er zich pestgedrag voordoet binnen je sportgroep? Wat als een atleet een eetstoornis ontwikkelt door de vele opmerkingen van de coaches over zijn/haar gewicht? Wat doe je als een sporter foto’s heeft genomen van de meisjes onder de douche? Hoe zorg je voor een laagdrempelig aanspreekpunt voor mogelijke problemen? Welk beleid kan een sportclub ontwikkelen om een veilig sportklimaat te creëren?

Praktisch:

29 februari van 19u-22u online

Meer info en inschrijven

« Terug naar overzicht