Wedstrijd ondersteuning EK/WK

Terugbetaling inschrijvingsgeld EK & WK (TOU-WAK-CAB-DIS-TEL)

Elke BK-winnaar (jeugd & open) uit zijn reeks krijgt de kans om naar het Europees Kampioenschap te gaan en wordt ondersteund t.w.v. het inschrijvingsgeld. (voor deelname WK, voorwaarde is finaleplaats op een vorig EK, zie tabel).

1/ In elk onderdeel indien er apart moet betaald worden voor de verschillende onderdelen, en indien de skiër/rider ook daarvoor BK-winnaar was.

2/ In één reeks. Dus indien de skiër/rider deelneemt in zowel een jeugdreeks als in de open reeks zal hij/zij het inschrijvingsgeld één keer terugbetaald krijgen.

Deze terugbetaling is enkel geldig indien de skiër/rider in aanmerking komt om deel te nemen aan het EK. Voldoet hij niet aan de internationale criteria om deel te mogen nemen, vervalt dit.

Het inschrijvingsgeld wordt ook terugbetaald indien de skiër/rider:

Uitzonderingen zijn mogelijk, maar moeten aangevraagd worden.

Inschrijvingsgeld EKInschrijvingsgeld WK
Indien winnaar BKIndien finaleplaats op EK
jeugdjaja
openjaja
mastersneenee

Een jongere of een skiër/rider in de open reeks die op een EK een finaleplaats heeft behaald, krijgt zijn inschrijvingsgeld terugbetaald als hij deelneemt aan het WK.


Premie voor finales en podia

Bovenop het inschrijvingsgeld is er voor de categorieën "jeugd" en "open" een premie voor het behalen van een finaleplaats en een extra premie voor het behalen van een podiumplaats.

Masters krijgen een premie voor het behalen van een podiumplaats.Premie EKPremie EKPremie WKPremie WK

finaleplaatsPodiumfinaleplaatsPodium
jeugdjajajaja
openjajajaja
mastersneejaneejaVraag hiervoor meer informatie aan op het secretariaat van Waterski Vlaanderen.