« Terug naar overzicht

Clubgrade: persoonlijk begeleidingstraject in je club

Clubgrade: persoonlijk begeleidingstraject in je club

Beste clubbestuurder,

Recent brachten we jullie al op de hoogte van de interessante bijscholingen van de Vlaamse Sportfederatie rond clubbinding. Maar graag stellen we jullie nog een veel intensere begeleidingstraject voor: Clubgrade.

VSF biedt een persoonlijk begeleidingstraject op maat aan, specifiek gericht op de vraag/probleem/werkpunt van de club. Clubs die nog starten met het traject in 2021 kunnen dit doen aan het sterk verminderde tarief van amper €250 voor minstens 4 sessies in de club zelf. Dit is echt een heel sterke korting ten opzichte van het gewone tarief.


MEER INFORMATIE OVER CLUBGRADE


Heb je als club het moeilijk om nieuwe bestuursleden te vinden? Bots je op moeilijke interne communicatie tussen clubmedewerkers? Wil je ouders meer betrekken of leden meer inspraak geven? Wil je je interne of externe communicatie verbeteren? enz ... Het traject start vanuit jullie specifieke vraag zodat het echt een traject wordt waar jullie club sterker van kan worden.

Speciaal voor onze WSV-clubs gaat Ellen van VSF online een infomoment houden zodat ze jullie uitleg kan geven over het project. Het is aangeraden dat je met enkele clubmedewerkers deze sessie kan volgen. Dat vergemakkelijkt nadien het intern overleg om al dan niet in dit begeleidingstraject te stappen.

Deze infosessie is volledig vrijblijvend en online: woensdag 24/11 om 20u.

(als je deze niet kan volgen op dat moment, laat het dan even weten zodat we je de link kunnen sturen van de opname later).

Wil je deelnemen, mail dan even naar Karin zodat we je de link kunnen doorsturen.

« Terug naar overzicht