Outdoor waterski/wakeboard

De Pop-Up Cable leent zich ideaal om onze sport te promoten op plaatsen waar geen waterskiclub gelegen is. We kunnen letterlijk de sport naar de deelnemers brengen. Door zowel kneeboard, waterski en wakeboard te kunnen aanbieden, kunnen we op elk niveau zorgen voor succeservaring.

Een overzicht van de evenementen waar we reeds aanwezig waren kan je HIER terugvinden.

Waterski of wakeboard initiatie

Eerst en vooral is het belangrijk om alle deelnemers het juiste materiaal aan te bieden. Niet alleen de wetsuit en reddingsvest moeten passen, maar ook ski's en wakeboard moeten aangepast worden aan het gewicht en lengte van de skiër.

Vooraleer je in het water gaat krijgt je eerst een training op het droge. Alle stappen om recht te komen worden ingeoefend.

Ook op het startponton zal een trainer aanwezig zijn die de laatste instructies meegeeft. Wanneer de skiër bij de start of halverwege het parcours valt, zal hij de nodige feedback krijgen om toch de overkant als skiënd te bereiken. Voor ons is succeservaring belangrijk.

Capaciteit: voor initiaties kunnen per uur een 20-tal skiërs (90 tot 120 starts) getrokken worden.


Gevorderde skiërs en wakeboarders

Ook meer gevorderde skiërs kunnen terecht aan onze Pop-up cable.

Indien u graag onze Pop-Up Cable op jou evenement wil zien staan of wat meer informatie wil, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren: karin@waterski.be - nele@waterski.be - 03/271 19 59.