« Terug naar overzicht

16/12 - Wake for Life @ Lakeside

16/12 - Wake for Life @ Lakeside

Een dag volledig in het teken van het goede doel! Een dag volledig in het teken van Het Centrum van de Oostkust voor Revalidatie en Welzijnszorg.

LAKESIDE PARADISE:
We starten met een Ijsduik om ons in de goede sfeer te brengen. Maar een Ijsduik in het frisse water van Lakeside zou geen duik zijn zonder goede opwarming. Dus doen we eerste met zijn allen een groepsopwarming voor we het water ingaan. Inschrijven kan HIER.

Nadien kan iedereen zich terug opwarmen aan onze gezellige winterbar. We zullen gluhwein en warme chocomelk voorzien. Maar een lekker jenever kan natuurlijk ook niet ontbreken.

Na de middag is het tijd om onze kabel op gang te trekken.

Wake For Life! Iedereen die kan wakeboarden, doe jullie pak maar al aan. Het is de bedoeling dat er zo veel als mogelijk rondjes gevaren wordt om zo veel als mogelijk centjes in te zamelen.

Meedoen met deze actie is zeer simpel. Inschrijven kan via deze link.

Hoe werkt het? Het is eigenlijk zeer simpel, wil je komen wakeboarden dan ben je meer dan welkom! Je betaalt 1 euro en je mag daarbij 1 rondje varen. Dus het is aan jou om zo veel mogelijk geld in te zamelen zodat je niet koud krijgt. Vraag aan je tantes, nonkels en iedereen om een duid in de spaarpot te doen en vaar het meeste rondjes.
Wie het meeste centjes in de spaarpot steekt en daarbij dus de meeste rondjes mag varen, zal niet met lege handen naar huis gaan. Volg ons om te weten wat jou prijs kan zijn.

De ganse dag is iedereen welkom! Mama's en Papa's, Oma's en Opa's, Zonen en Dochters. Allemaal helpen we mee om dit goede doel te steunen.

« Terug naar overzicht