Trainer B waterski

De trainer B initieert en vervolmaakt jeugdige en andere sporters, rekening houdend met de ontwikkelingskenmerken van de doelgroep en de ontwikkelingslijn van de sport.

Hij kan zelfstandig een jaarplan opstellen en concreet uitwerken in duidelijk omschreven doelstellingen en creëert mee het kader waarbinnen de initiator werkt. De trainer B is dus opgeleid om zowel kinderen als (jong) volwassenen te begeleiden en hij zorgt voor een aangepaste trainingsopbouw.

images/tou-2a.jpg

Doelstellingen

Door het volgen van deze opleiding leert de cursist naast de algemene doelstellingen:

Toelatingsvoorwaarden

Opleidingsstramien

Vanaf 2017 wordt de trainer B disciplinespecifiek gemaakt. Dit wil zeggen dat er een trainer B waterski klassiek, wakeboard, show,... zal zijn. We zijn de stramienen en de teksten hiervoor grondig aan het herwerken. Van zodra deze bekend zijn kan je die hier terugvinden.

Lessenrooster

Van zodra de cursusplanning bekend is kan je deze hier terugvinden.

Alvorens je mag inschrijven voor module 2,3 en 4 van de cursus trainer B waterski moet je in het bezit zijn van module 1A en 1B . Deze modules worden verschillende keren per jaar georganiseerd en kan je dus nu al volgen. Meer informatie hieromtrent kan je terugvinden op de website van Sport Vlaanderen.

Inschrijven

Van zodra de inschrijvingen open staan, kan je inschrijven op de website van Sport Vlaanderen.

Kan je nog niet inschrijven en wil je graag op de hoogte worden gehouden van de eerstvolgende cursus, stuur dan een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer naar nele@waterski.be.

Downloads cursist Trainer B waterski