Teamkledij EK/WK

Kledij "Team Belgium"

Dankzij een samenwerking tussen WSV, FFSNW en KBWSF kunnen we al onze skiërs/riders uit de disciplines TOU, WAK, CAB & BAR (zowel Vlaamse als Waalse-) die deelnemen aan een EK of WK voorzien van teamkledij. Zo kunnen zij op deze EK’s en WK’s sterk naar voor komen als ‘Team Belgium’.

Elke deelnemer die in zijn discipline geselecteerd wordt om deel te nemen aan het EK of WK krijgt dus jaarlijks een pakket kledij van Team Belgium.

In 2020 voorzien we een rode softshell, zwarte polo en rode T-shirt. Deze zullen aan de achterzijde bedrukt worden met het logo “Team Belgium”. Aan de voorzijde zal het logo van de discipline komen met daaronder de naam van de skiër/rider.

Skiërs/riders die in 2020 effectief zullen deelnemen aan een EK of WK, mogen hun maten doorgeven of kunnen hun kledij komen passen op het secretariaat van Waterski Vlaanderen (Beatrijslaan 25, 2050 Antwerpen).

Opgelet: de disciplines show en racing kopen eigen specifieke kledij. Zij krijgen hiervoor ondersteuning via de commissie en gebruiken dus niet deze individuele voorziening voor kledij.


Kledij "supporters"

Ook supporters kunnen teamkledij bekomen. Voor mee informatie, neem contact op met WSV.