Watersportdag

Al vele jaren gaat in de maand mei de watersportdag door. Vroeger was dit één enkel weekend, maar door het grote succes werd de hele maand mei uitgeroepen tot “watersportdag”. Watersportclubs kunnen in alle vrijheid kiezen welke watersporten ze aanbieden en wanneer. Meer informatie hierover kan je terugvinden op www.watersportdag.be.

19 mei 2019 - Sport Vlaanderen Hofstade

Reserveer alvast zondag 19 mei 2019 in jouw agenda voor de nieuwe editie van Dé Watersportdag te Hofstade. Ook wij zullen er bij zijn met onze Pop-up Cable.

25 mei 2019 - Sport Vlaanderen Hazewinkel, Willebroek

Altijd al eens willen proeven van verschillende watersporten? Dit kan volledig gratis op de watersportdag in Willebroek.

Dankzij de verschillende watersportfederaties, lokale clubs en verenigingen, Decathlon, Sport Vlaanderen en Aquafin NV kan je ondergedompeld worden in een zee van watersporten. Misschien vind je hier wel je nieuwe passie!?

Aan de Sport Vlaanderen hoofdingang:

26 mei 2018 - ankerplaats te Willebroek

Zes watersportfederaties en zes lokale verenigingen in samenwerking met Sport Vlaanderen Willebroek, Decathlon en Aquafin waren op 26 mei 2018 terug te vinden op het Sport Vlaanderen domein Willebroek. Je kon er proeven van heel wat watersporten en dit volledig gratis!

Ook hier was Waterski Vlaanderen aanwezig met de Pop-Up Cable.