Indoor training competitieskiërs

Training figuurski

Vanaf eind december 2018 starten we de “trainingen figuurski”. Deze zijn dit jaar nog zonder trainer, maar we gaan ervan uit dat de skiërs elkaar graag met tips & tricks helpen.

We werken in blokken van één uur, waarbij we telkens 4 skiërs laten skiën.

Extra surplus: we nemen het materiaal Get Fit 2 Ski mee dat we aan de rand van het zwembad leggen. Ideaal dus om je wintertraining compleet te maken!

Wanneer?

Elke training is op zondag van 13u00 tot 17u00.

Waar?

Olympisch zwemcentrum Wezenberg - Desguinlei 17-19, 2018 Antwerpen. Jullie komen langs de hoofdingang binnen. Jullie hoeven niet te betalen bij de inkom, dat wordt bij ons geregeld.

Inschrijven

De training staat open voor alle leden van Waterski Vlaanderen. Competitieskiërs krijgen voorrang op de inschrijvingen tot 2 weken voor de training. Daarna kunnen andere leden inschrijven op openstaande plaatsen. Schrijf dus zo snel mogelijk in!

Momenteel schrijf je in door mailen naar nele@waterski.be, met de melding van de datum en het voorkeur-uur dat je wenst te komen.

Als je graag eens wil komen kijken, maar niet komt skiën (vb juryleden, niet-skiënde trainers, bestuurders, ouders, ...) jullie zijn zeker welkom, maar laat het ook liefst op voorhand weten dat jullie komen. Dan kunnen we jullie ook op de hoogte brengen als er last-minute wijzigingen zijn.

Prijs?

We kunnen een sessie indoor waterski aanbieden aan 20 euro per skiër.

In deze prijs zit minstens een kwartier skiën aan de Pop-Up Cable, het gebruik van het materiaal Get Fit 2 Ski, en de toegang tot het zwembad.

Wie mee komt helpen opbouwen of afbreken, mag gratis skiën. Hiervoor zijn we steeds op zoek naar medewerkers. Indien je hierin geïnteresseerd bent, laat het dan weten met je inschrijving.