Indoor training competitieskiërs


Training figuurski

In 2018 zijn we van start gegaan met “indoor trainingen figuurski”. Deze zullen we in 2019 verder organiseren. We gaan ervan uit dat de skiërs elkaar graag helpen met tips & tricks.

We werken in blokken van één uur, waarbij we telkens 4 skiërs laten skiën.

Wanneer?

Waar?

Olympisch zwemcentrum Wezenberg - Desguinlei 17-19, 2018 Antwerpen. Jullie komen langs de hoofdingang binnen. Jullie hoeven niet te betalen bij de inkom, dat wordt bij ons geregeld.

Inschrijven

De training staat open voor alle leden van Waterski Vlaanderen. Competitieskiërs krijgen voorrang op de inschrijvingen tot enkele weken voordien. Daarna kunnen andere leden inschrijven op openstaande plaatsen. Schrijf dus zo snel mogelijk in!

Momenteel schrijf je in door mailen naar nele@waterski.be, met de melding van de datum en het voorkeur-uur dat je wenst te komen.

Als je graag eens wil komen kijken, maar niet komt skiën (vb juryleden, niet-skiënde trainers, bestuurders, ouders, ...) jullie zijn zeker welkom, maar laat het ook liefst op voorhand weten dat jullie komen. Dan kunnen we jullie ook op de hoogte brengen als er last-minute wijzigingen zijn.

Prijs?

We kunnen een sessie indoor waterski aanbieden aan 20 euro per skiër.

In deze prijs zit minstens een kwartier skiën (verspreid over een uur) aan de Pop-Up Cable en de toegang tot het zwembad.

Wie mee komt helpen opbouwen of afbreken, mag gratis skiën. Hiervoor zijn we steeds op zoek naar medewerkers. Indien je hierin geïnteresseerd bent, laat het dan weten bij je inschrijving.