Ski- en bootclub De Durme (SBDD)

Contactpersoon: Ronny De Kerf(stuur een e-mail)

Ski- en bootclub De Durme (SBDD)
Burgermeester Siegfried Buytaertdreef 12
9140 Tielrode
Oost-vlaanderen / België

Telefoon: 0479/71.25.76
Bezoek de club website »
Volg Ski- en bootclub De Durme (SBDD) op Facebook

Bezoek onze facebook pagina


Ons clubhuis:

Vele jaren heeft het bestuur van SBDD gevochten voor een eigen clubhuis. In 2018 was het dan eindelijk zover en werd ons nieuw clubhuis, beter gekend als ‘The Cube’ officieel geopend.

In ons clubhuis gaan zowel de vergaderingen door, maar is er ook ruimte voor gezellige aangelegenheden zoals een kaas- en wijnavond, een barbecue of een mosselsouper. Met het schitterende zicht op de Durme is een feestje zoals een babyborrel, een communiefeest of een verjaardagsfeest ook ideaal bij ons aan de club. In het clubhuis zijn er ook toiletten aanwezig. We stellen ook kleedkamers ter beschikking maar deze bevinden zich in een groene container dichter bij het wateroppervlak.


Het wateroppervlak en de steiger:

Naast het gezellig samenzijn in ons clubhuis gaan we uiteraard ook de sportieve kant op. Wij bieden vooral initiaties aan, dit voor zowel beginnelingen als voor gevorderden. En dit met het schitterende zicht op en rond de Durme.

Bij ons kan je gebruik maken van de openbare slibway om je boot te water te laten. De steiger daarentegen is privé van de club. Er is echter wel plaats voor een paar boten die gedurende het hele seizoen aan de steiger kunnen liggen. Hiervoor dien je een aanvraag in te dienen bij De Kerf Ronny.

Contacteer "Ski- en bootclub De Durme (SBDD)"