EK wakeboard kabel

Alle informatie omtrent eerdere Europese kampioenschappen is hieronder terug te vinden:

Procedure om in te schrijven voor een EK

Hieronder staat de algemene info voor alle EK's & WK's. Specifieke info zoals timings e.a. staat hierboven op de pagina van het EK van het betreffende jaar

- Schrijf je tijdig in op cablewakeboard.net: deze inschrijving is een aanmelding. Pas na controle van de federatie ivm o.a. alle onderstaande punten wordt je deelname gevalideerd.

- Betaal tijdig. Betalen doe je op rekeningnummer van de Koninklijke Belgische Waterskifederatie IBAN = BE74 4073 1058 6107 met als mededeling: E&A Wakeboard Cable 'country EK' - Entry Fee - 'Last name, first name'

- Controleer of je voldoende rankingpunten hebt op de dag van de start van het EK. Zoniet, kan je een aanvraag voor een wildcard indienen. Uiterste aanvraagmoment hiervoor is 2 maanden voorafgaand de wedstrijd (of anders indien anders gecommuniceerd). Latere toewijzingen kunnen enkel als er nog beschikbaar zijn.

- Controleer of je profiel op cablewakeboard.net helemaal compleet is ingevuld (foto, alle wist-je-datjes over jezelf, ...). Zolang dit niet in orde is, kunnen wij je deelname niet bevestigen op cablewakeboard.net en riskeer je boetes per dag dat je te laat bent. Deze boete is voor de rider die niet in orde is. 

- en de nodige documenten (ondertekend indien nodig) door te sturen naar WSV. We bezorgen die dan aan de teamkapitein om mee te nemen voor de registraties ter plaatse.

- Teamkledij: bezorg tijdig je maten aan Nele. In 2023 kan je tijdens de training van Team Belgium op dinsdag 25/07 in Wake Up passen.

Hou zeker de deadlines voor inschrijving etc in de gaten (zie bulletin).Meer informatie over teamkledij & wedstrijdondersteuning, attesten voor school, ... zie competitie


Alle info over deze competities via cablewakeboard.net

Ben je op zoek naar de wedstrijdreglementen en toelatingsvoorwaarden om deel te nemen aan het EK?
Het volledig reglement vind je in de link hierboven, enkele puntjes hier al zeker in de aandacht:
- verplicht om het voorgaande BK te hebben deelgenomen (behoudens uitzonderingen na goedkeuring)
- minimale rankingpunten door IWWF opgelegd (wildcards mogelijk, beslissing ligt bij TC2-cable)

images/discipline-kabel-wakeboard/cab-13.jpg