EK wakeboard kabel

images/discipline-kabel-wakeboard/cab-13.jpg

10 tot 15 september 2019 EK Wakeboard Kabel te Beckum, Duitsland

Het wedstrijdverslag vind je hier terug.

Uitslag

Ontdek in dit artikel meer over de riders, die je hieronder ziet, die deelnemen aan het EK.

24 tot 27 juli 2019 EK Wakeboard Kabel te Sosnowiec, Polen

Dit kampioenschap (wakeboard, wakeskate & seated) is een "open" (geen leeftijdscategorieën). Er kwamen geen landgenoten aan de start. Volg cablewakeboard.net voor:

#eawakechamp2019 #iwwf #wakezonestawiki

12 tot 19 augustus 2018 - EK Wakeboard Kabel te Milaan, Italië

In Milaan gaven de riders van Lakeside Paradise, Goodlife Cablepark & FFSNW het beste van zichzelf. Initieel was het team er om te “stelen” met de ogen en ervaring op te doen. Toch konden we enkele puike resultaten noteren van het jongste team ter plekke

L. Eggerickx (Lakeside Paradise), zette het beste resultaat neer. In zijn voorronde scoorde hij de 2e plaats, en in de kwartfinale kwam hij net 3 ptn. tekort (wat een miniem verschil) om door te gaan naar de halve finale. Ook N. Heymans (FFSNW), mocht door na een succesvolle qualifier naar de kwartfinale. Hij werd er laatste.

P. Appelmans & C. Van Hemelryck-Bray beide Lakeside Paradise, en M. Debontridder wisten enkel te scoren in de voorrondes.

K. Francx (Goodlife Cablepark) , maakte haar groot debuut op een internationaal kampioenschap. En wat voor een debuut. Met een 2e plaats in de qualifiers, lag de weg open naar de halve finale. Daar was de concurrentie immers te duchten, en werd laatste.

Maar dit kampioenschap zal uiteraard een positieve invloed hebben op hun rankings.

Verslagen, en uitslagen geven meer duiding.

Ook op de officiële competitiepagina is heel wat info terug te vinden.

25 november tot 2 december 2017 - EK Wakeboard Kabel te El Gouna, Egypte

Het Europees Kampioenschap Wakeboard Kabel heeft dit jaar plaats gevonden in Egypte te El Gouna. De uitslagen:

Onze landgenoten strandden in de LCQ's (last chance to qualify). Oliver Van Nueten, 19, uit Knokke-Heist, met als thuisclub Lakeside Paradise, bij de junior men. Thibault Cenci, FFSNW, bij de open men. Lees hier nog eens de samenvatting van het kampioenschap.

18 tot 24 september 2016 - EK Wakeboard Kabel te Tel Aviv, Israël

images/discipline-kabel-wakeboard/EK-kabel-wak/cab-2016-ek-affiche.jpg

Het Europees Kampioenschap (Europe & Africa) Wakeboard & Wakeskate Kabel heeft in 2016 plaats gevonden in Israël te Tel Aviv van 18 tot 24 september, hier alle resultaten.