« Terug naar overzicht

WIJZIGING LOCATIE: training morgen in Terhills

WIJZIGING LOCATIE: training morgen in Terhills

OPGELET: GEWIJZIGDE LOCATIE TRAINING ZATERDAG 09/08/2019

door een technische panne bij Outsider Cablepark zijn we genoodzaakt de training te verplaatsen. Gelukkig past het voor Terhills Cablepark om morgen onze training daar te laten doorgaan, zodat we ze wel kunnen laten doorgaan op hetzelfde moment.

De uren kunnen hetzelfde blijven, dus we verwachten iedereen om 8u45 bij Terhills om de t-shirts en truien uit te delen, een groepsfoto te maken en daarna van 9 tot 12u te kunnen trainen.

Dit spijtig ongemak heeft anderzijds wel 2 toevallige voordelen: morgen wordt er veel wind voorspeld, en Terhills is minder gevoelig aan de sterke wind dan Outsider.

En bij Terhills staat er morgennamiddag een open (niet-officiële) wedstrijd waar verschillende internationale pro's aan zullen deelnemen. Wie wil, kan en mag nog deelnemen. Maar besef wel dat er maar één reeks is, de open reeks. Inschrijven kan nog door vandaag vóór 19u een e-mail te sturen naar elke@terhillscablepark.be. Wijzelf weten verder niets over deze wedstrijd, dus ook voor vragen moet je je richten aan Terhills.

Alle anderen zijn natuurlijk welkom om te blijven kijken naar deze pro's.

Mag ik jullie vragen dat iedereen zeker contact neemt met zijn clubgenoten zodat zeker iedereen op de hoogte is van de gewijzigde locatie. Het zou jammer zijn dat er mensen morgen in Oudenaarde staan omdat ze hun mail niet meer hebben gelezen. Dus laat even een telefoon- of chatronde per club rondgaan zodat we niemand vergeten.

De laatste training van 7/09 zou normaal in Terhills doorgaan, maar die gaan we dan naar Outsider verplaatsen, zodat we toch alle locaties kunnen aandoen. Voor hen zijn echter enkel nog vanaf 11u beschikbaar, dus dat zou een gewijzigd uur worden. Of we verschuiven de training een week naar voor, naar zaterdag 31/08.

Ik ga morgen bij het aanmelden jullie vragen om door te geven welke keuze jullie hebben, en dan weten we morgenmiddag ook ineens naar welke datum de meeste stemmen gaan voor de laatste training bij Outsider.

Onze excuses voor deze last minute wijziging. Het is jammer genoeg heirkracht. Outsider Cablepark is hard aan het werk om hun kabelbaan zo snel mogelijk terug operationeel te krijgen. Belangrijk: zelfs als er deze avond nog bericht zou komen dat de problemen daar zijn opgelost, behouden we de afspraak van dit moment, om de training dus in Terhills te laten doorgaan. De training gaat dus 100% zeker door in Terhills morgen.

sportieve groeten,

tot morgen

« Terug naar overzicht