« Terug naar overzicht

Het was een zonnige eerste stop van de Hyperlite Rookietour in Wake-Up Cable Antwerpen

Het was een zonnige eerste stop van de Hyperlite Rookietour in Wake-Up Cable Antwerpen

Het was een warme zonnige dag aan het Galgenweel in Wake-Up Cable Antwerpen. Vele ouders genoten en supporterden vanop het terras terwijl de deelnemers het beste van zichzelf gaven aan de kabel. Er waren veel lachende gezichten en aanmoedigende schouderklopjes. Kortom, de sfeer zat alvast goed! 

Er waren 3 reeksen: Girls U14, Boys U11 en Boys U14.

Bij de girls bestond de finale uit Victoria Vander Veken, Nanou Lenaers, Olivia De Backer en Zoë Van Lierop. Olivia kon zich na een pijnlijke val toch nog via de LCQ plaatsen voor de finale, knap! Een leuk weetje is dat de meeste airtricks werden uitgevoerd door de meisjes, girl power! De eerste plaats was voor Victoria, de tweede voor Nanou en de derde plaats ging naar Olivia. Well done girls!


In de finale boys U11 stonden: Corléon Van Heetvelde, Jamie Deuzet, Marius Dufour, Nicolas Van Ussel en Lars De Pauw. Voor sommige riders uit de jongste groep was het hun eerste Hyperlite Rookie Tour. Ondanks een gezonde spanning, hebben ze het stuk voor stuk goed gedaan! De gouden medaille ging naar Lars, zilver was voor Nicolas en brons ging naar Marius. Proficiat!

Bij de reeks boys U14 bestond de finale uit Jules Vander Meeren, Berre Coenen, Louis Daems en Simon Masure. Het was een spannende heat, maar Simon wist de eerste plaats in de wacht te slepen. Louis ging met de tweede plaats aan de haal en Berre met de derde plaats. Straf werk!

Je hoort het al, de eerste stop van de Hyperlite Rookie Tour belooft alvast veel goeds voor de komende stops.
See you there!

Meer info en uitslagen


« Terug naar overzicht