« Terug naar overzicht

EIGENAAR SKIPISTE ICE MOUNTAIN NEEMT VIJVERHOF IN WEVELGEM OVER

EIGENAAR SKIPISTE ICE MOUNTAIN NEEMT VIJVERHOF IN WEVELGEM OVER

Stéphane Fievez (44) uit Menen neemt restaurarant-feestzaal Vijverhof in Wevelgem over. “De mooie waterpartij op het domein is de perfecte locatie voor een kabelbaan voor wakeboarders en waterskiërs”, zegt de ondernemer die ook eigenaar is van het Ice Mountain Adventure Park in Komen.

Filip Cuvelier (55), de oud-zaakvoerder van restaurant-feestzaal het Vijverhof, is blij dat hij zijn zaak kan overlaten aan Stéphane Fievez. “Bij hem is mijn zaak in goede handen”, zegt Filip Cuvelier, die op 17 april 1985 het domein aankocht en het Vijverhof doorheen de jaren uitbouwde.

De aankoop van het Vijverhof was nog maar rond of Fievez zat al samen met een Duitse kabelbaanbouwer om te bekijken hoe hij de aanleg van zijn kabelpark voor waterskiërs en wakeboarders het best aanpakt.

SYNERGIE

Het feit dat Ice Mountain Adventure Park slechts op 15 minuten rijden van het Vijverhof gelegen is, zal voor een heuse synergie zorgen”, gaat Stéphane Fievez verder. “De sportactiviteiten op beide locaties zullen elkaar versterken en onder de vorm van dagpassen, sportkampen en teambuilding zal er naar hartenlust gecombineerd kunnen worden."

De opening van het vernieuwde Vijverhof is voorzien in april 2019.

Bron: Focus WTV - 24/5/2018
Auteur: Nicolas Staelens
Foto: Focus WTV

« Terug naar overzicht