Lakeside Paradise

EEN UNIEKE WATERSPORT LOCATIE MET MAAR LIEFST 3 KABELBANEN

Lakeside Paradise is een actieve watersportclub aan het Duinenwatermeer te Knokke-Heist. Met de installatie van een 2e volwaardige grote baan kan iedereen naar hartelust waterskïen, wakeboarden en wakeskaten op zijn eigen niveau. Van beginner tot expert, als individu, familie of groep, ... voor iedereen zijn er lessen, stages, verhuur en kampen!


PRO CABLE - ROOKIE CABLE EN 2.0

In 2021 pakt Lakeside Paradise uit met een knappe volwaardige extra kabelbaan, de Rookie Cable.

Al moet je de benaming rookie zeker niet de letterlijk nemen. De baan ligt vol met coole obstakels en biedt ook aan de ervaren rider vele uren wakeboardfun.

De 2.0 - een baan die heen en weer gaat - blijft ook zijn plaats behouden en is ideaal voor beginners om gemakkelijker te leren starten.


UITGEBREIDE ACCOMMODATIE MET BAR, RESTAURANT EN SPORTHOSTEL

Alles is ter beschikking zodat iedereen aan zijn trekken komt! Het clubhuis omvat naast alle nodige sportaccommodatie de Lakeside bar, een restaurant “Cuis Inn”, een sporthostel en een aantal grote gezellige terrassen! Het strand is uitgerust met hangmatten, zitzakken, trampoline, speeltuin, beachvolley, slackline, enz… Ook families en vrienden die willen genieten van een drankje of hapje in een gezellige omgeving zijn bij ons van harte welkom.RUIM AANBOD SPORTMATERIAAL IN DE PRO SHOP

Aan de ingang van het clubhuis bevindt zich onze “Pro Shop” winkel waar al het nodige sportmateriaal direct beschikbaar is. Wakeboarders en skiërs kunnen er terecht voor hun nieuwe wakeboards, bindingen, helmen, etc... van al de topmerken. We hebben tevens het grootste aanbod aan O’Neill wetsuits en impact vesten in België.

Maar onze Pro Shop zet niet enkel in op watersport. Je kan er ook terecht voor skateboards, stuntsteps, Dakine rugzakken & Stance kousen. Heb je een vraag of advies nodig? Onze shop is altijd gelijklopend open met onze kabelbaan

Voor meer informatie surf naar www.lakesideparadise.be.

CONTACTGEGEVENS

Zie "zoek je club - Lakedise"