Lakeside Paradise

EEN UNIEKE WATERSPORT LOCATIE MET KABELBAAN EN SURFCENTER

Lakeside Paradise is een actieve watersportclub aan het Duinenwatermeer te Knokke-Heist. De plas is onderverdeeld in twee delen door een lang wandelponton. De ene helft noemen we de “Wakeside” waar je kan waterskïen, wakeboarden en wakeskaten aan de kabelbaan. De andere helft noemen we de “Lakeside” waar je kan windsurfen, stand up paddleboarden en kayakken. Voor alle sporten zijn er lessen, stages, verhuur en kampen!

UITGEBREIDE ACCOMMODATIE MET BAR, RESTAURANT EN JEUGDHERBERG

Alles is ter beschikking zodat iedereen aan zijn trekken komt! Het clubhuis omvat naast alle nodige sportaccommodatie de Lakeside bar, een restaurant “Cuis Inn”, een jeugdherberg “Sleep Inn” en een aantal grote gezellige terassen! Het strand is uitgerust met hangmatten, zitzakken, trampoline, speeltuin, beachvolley, slackline, enz… Ook families en vrienden die willen genieten van een drankje of hapje in een gezellige omgeving zijn bij ons van harte welkom.RUIM AANBOD SPORTMATERIAAL IN DE PRO SHOP

Aan de ingang van het clubhuis bevindt zich onze “Pro Shop” winkel waar al het nodige sportmateriaal direct beschikbaar is. Wakeboarders en skiërs kunnen er terecht voor hun nieuwe wakeboard of bindingen, en de surfers kunnen kiezen uit het assortiment SUP en surfplanken. We hebben tevens het grootste aanbod aan O’Neill wetsuits en impact vesten in België en ook GoPro is aanwezig met de laatste nieuwe camera’s en accessoires.

Voor meer informatie surf naar www.lakesideparadise.be.