« Terug naar overzicht

ANNULATIE - Youth Talent Team training

type event = training

Start

zaterdag
25 apr 
09:00u

Einde

zaterdag
25 apr 
12:00u

Event locatie

Lakeside Paradise
Duinenwater 41
8300 Knokke-Heist
West-vlaanderen / België

Opgelet:

tot nader bericht zal deze training niet mogen doorgaan. De stad Knokke heeft omwille van veiligheidsmaatregelen o.w.v. het corona-virus alle sportieve activiteiten verboden tot eind april.

Training "Youth Talent Team"

Deze selectietrainingen wakeboard kabel worden door Waterski Vlaanderen, in samenwerking met de kabelbanen, georganiseerd voor onze jonge riders. Elke kabelbaan doet mee, zodat we 5 trainingen kunnen aanbieden.

Elk cablepark vaardigt zijn 4 beste jeugdriders af. Daar bovenop zijn er 10 wildcards voor de beste overige riders voor de laatste plaatsen, zodat er in totaal 30 jongeren geselecteerd worden om te mogen deelnemen aan deze trainingen.

Deze trainingen zullen begeleid worden door geselecteerde trainers, telkens één uit de organiserende club, en ondersteund door een extra trainer uit een andere club. Intensieve begeleiding is dus gegarandeerd!

Deze trainingen zijn gratis voor de deelnemers, op voorwaarde dat ze minstens op 80% van de trainingen aanwezig zijn, en dat ze deelnemen aan het BK kabelwakeboard.

De geselecteerde riders zullen gecontacteerd worden door hun clubs.« Terug naar overzicht