Youth Talent Team Cable

Jonge talentvolle riders krijgen de kans om samen onder professionele begeleiding te trainen en zich voor te bereiden op het BK en eventueel zelfs het EK. Om dit te realiseren is Waterski Vlaanderen een samenwerking aangegaan met alle grote kabelparken.

De trainingen, die gratis zijn voor de geselecteerde riders, zullen doorgaan op vooraf bepaalde data (zie hieronder) op één van de samenwerkende kabelparken. Op deze manier leren de riders zowel elkaar, alsook de verschillende clubs beter kennen, en krijgen ze training van alle toptrainers van elke club.

Alle geselecteerde riders, krijgen teamkledij van Waterski Vlaanderen die we zelfs personaliseren met hun eigen naam!

Deze trainingen zijn bedoeld voor geselecteerde talentvolle, gemotiveerde jonge riders uit de leeftijdscategorieën U15 & U11 zowel boys/girls.

Elk van de deelnemende kabelparken selecteert zelf zijn 4 beste jeugdriders die geschikt zijn voor het ‘Youth Talent Team’. In totaliteit dus 20 riders. Daarnaast zijn er nog 10 wildcards, bestemd voor de absolute toppers onder de jeugdreeksen wakeboard Cable (op basis van het resultaat BK vorig jaar).

Voorwaarden waar aan de rider moet voldoen:

Trainingen in 2020

Een overzicht van de trainingen is steeds terug te vinden in onze kalender.

Wijzigingen in de data worden steeds hier gecommuniceerd, alsook in de gesloten facebookgroep Youth Talent Team

Ben je een geselecteerde rider (of ouder van-), zorg dan dat je zeker hier mee in zit. Lid worden kan door eerst vriend te worden met Beatrijs Waterski (dat is de achterliggende pagina achter al onze pagina's en groepen), zodat je een lidmaatschapsverzoek kan sturen voor deze groep.

Door dit in een gesloten facebookgroep te houden, kan hier ook gemakkelijker gecommuniceerd worden inzake carpoolen, het delen van foto's, etc ...