« Terug naar overzicht

De Ronix Tour ging van start in Lakeside Paradise!

De Ronix Tour ging van start in Lakeside Paradise!

Het Duinenwaterpark aan Lakeside Paradise was het mooie decor voor de eerste stop van de Ronix Tour. Het was een aangename 15 graden en het zonnetje scheen over het cablepark, de ideale lentedag! 

Er namen in totaal 22 deelnemers mee aan de qualifications, waarvan er 8 rechtstreeks door gingen naar de semi-finals men. In de LCQ's men konden nog 4 riders zich plaatsen. Bij de ladies gingen alle 4 deelnemers door naar de finale.

In de finale ladies gaven Amélie Albertyn, Fenne Roumans, Norah Houwen en Chloé Allegaert het beste van zichzelf. Na een spannende deliberatie van de jury was het Chloé die met de gouden medaille aan de haal ging.  Norah werd tweede en Fenne derde. Proficiat ladies!

De finale open men bestond uit Emiel Lauwers, Vanleenhove Ike, Mathieu Germain, Noah Ferson, Axel Aubry en Ruben Laurijssen. Uiteindelijk was het Emiel die met de eerste plaats ging lopen. Zilver was voor Axel en brons ging naar Ike. Well done! 

De eerste editie van de Ronix Tour was een groot succes! De tour telt nog stops in Wake-Up, The Spin, The Outsider en uiteindelijk een grote finale in Lakeside Paradise.

Lees meer ...

Results


Ronix Tour in het nieuws:

« Terug naar overzicht