« Terug naar overzicht

Stop 2 van de Ronix Tour zit erop!

Stop 2 van de Ronix Tour zit erop!

Het was een aangename 20 graden en het zonnetje scheen over het Galgenweel te Antwerpen. De ideale ingrediënten voor een geslaagde wedstrijd bij Wake-Up Cable. Het publiek kon deze zonnige cocktail ook wel smaken in combo met het zalige terras van Regatta.

Het werd een enorm spannende wedstrijd met ex aequos en meeslepende wendingen. In deze stop mochten voor het eerst ook laatstejaars U14 (2009) deelnemen.

Bij de Junior Ladies was de spanning te snijden. Na een paar pech-momenten kon de vorige winnaar Chloé haar prestatie niet evenaren. Tijdens de vorige stop in Lakeside heeft iedereen kunnen zien wat Chloé kan, maar een val kan jammer genoeg bij iedereen voorkomen. We kijken alvast uit naar haar prestaties op de volgende stop! 


Het was Victoria Vander Veken die met de gouden medaille ging lopen. Voor de volgende plaatsen was er een ex aeqo, waardoor de zone met de kicker doorslaggevend werd. De zilveren medaille was uiteindelijk voor Fenne Roumans en Nanou Lenaers mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Proficiat ladies!

Bij de Junior Men was het ook een spannende strijd. Emiel Lauwers ging net zoals bij de eerste stop lopen met de eerste plaats. Nieuwkomer Kento Vanautevere is terug van weggeweest en ging meteen aan de haal met de tweede plaats! Welliswaar in een ex aequo met Ike Vanleenhove, waar de kicker doorslaggevend werd. Ike werd knap derde.


« Terug naar overzicht