« Terug naar overzicht

Welsh Open & Plastic Playground

Welsh Open & Plastic Playground

Welsh Open

Tijdens de Welsh Open in Glasfryn is Casper mooi 2e geworden na de Engelse nummer 1 Kallum Wilson. Was zelfs zeer nipt in de eindscores! Knappe prestatie.

Plastic Playground

In Londen, hebben de aanwezige Lakeside Riders hun mannetje gestaan:

  • Rolph Devriese had bij de Open Men af te rekenen met enkele wereldtoppers in zijn heat en was kansloos. Maar hij heeft veel opgestoken tijdens deze trip en zal in de toekomst zeker nog een rol van betekenis spelen op PPG.
  • Ralp Albrecht, junior, heeft jammer genoeg de pech gehad om tijdens zijn eerste deelname aan PPG te vallen net voor het einde van zijn runs, maar vond het een super ervaring.
  • Casper Van Hemelryck-Bray en Maximilien Daelemans, beide junior, kwamen in hun heat net tekort om tijdens de Head 2 Head Battles te strijden voor de prijzen. Maar volgend jaar wagen ze opnieuw hun kans, zeker daar enkele oudere juniors de stap naar Open Men zullen moeten zetten. Hun tijd zal nog komen!

En los van het sportieve zijn de boys alweer enkele internationale ervaringen rijker en hebben ze een fantastische tijd beleefd met hun buitenlandse vrienden.

Met dank voor het verslag.

« Terug naar overzicht