Worlds 2018

7 tot 9 september 2018 - World Water Ski Show Tournament te Huntsville, Ontario, in Canada

Het Belgian Water Ski Showteam trekt in september 2018, naar Deerhurst resort in Canada om daar voor de vierde maal deel te nemen aan het officieuze wereldkampioenschap show skiën. Een team van 35 Belgen neemt het ditmaal op tegen vijf andere landen, namelijk Australië, Canada, China, Duitsland en de Verenigde Staten van Amerika.

Om het best mogelijke team samen te stellen wordt op 24 september 2017 een selectiedag georganiseerd voor alle kandidaten die zich inschreven voor het Belgian Water Ski Showteam. Tijdens deze selectie dag worden zowel skiërs, drivers, enz. uitgedaagd om het beste van zichzelf te geven en zo hun kwaliteiten te bewijzen. Op die manier kunnen de showdirectors een zicht krijgen op de ingeschreven kandidaten en een selectie maken. Deze selectie wordt eind september, begin oktober bekend gemaakt. Indien je jezelf alsnog wil inschrijven voor het Belgian Water Ski Showteam, aarzel dan niet om contact op te nemen met iemand van de werkgroep.

Na de selectie, wordt alles op alles gezet om het team klaar te stomen voor het wereldkampioenschap in september 2018. Om dit avontuur mogelijk te maken werkt het team keihard aan fundraisingsmogelijkheden. Op heel wat verschillende plaatsen in Vlaanderen is er een mogelijkheid om de kost voor de reis naar Canada te verlichten. Wil jij ons helpen om dit avontuur mogelijk te maken voor al onze skiërs? Wij verwelkomen je graag op een van onze fundraisingsactiviteiten!

Indien je nog vragen hebt omtrent het Belgian Water Ski Showteam, neem dan gerust contact op via het e-mailadres belgianwaterskishowteam@gmail.com of neem persoonlijk contact op met iemand van de werkgroep: Ken De Groof - Lieselotte Gilis - Gilles Hardy - Joyce Hardy - Bert Van Hunsel - Arne Van Maele - Carlos Van Maele - Filip Vervecken