« Terug naar overzicht

Belgian Water Ski Showteam neemt Winter events over

Belgian Water Ski Showteam neemt Winter events over

ANTWERPEN 6/12/2017

Ons nationaal team bestaat slechts uit twee semiprofessionele waterskiërs, nl. Arne Van Maele en Gilles Hardy. Het team heeft bijgevolg een extra instroom van fondsen nodig om de WK-campagne naar Canada 2018 te financieren.

Al sinds de beginjaren is het Belgian Water Ski Showteam actief op “Winter in Kortrijk”. Doorheen de jaren is gebleken dat dit één van de meest succesvolle fundraisers was voor ons nationaal team, het is dus een logische keuze dat ze er dit jaar opnieuw bij zijn op het Schouwburgplein in Kortrijk. Daar bemannen ze een grote chalet. Ze vallen op door hun grote assortiment aan dranken, fingerfood, maar vooral de bediening aan de hoge receptietafels is wat in het oog springt voor de bezoekers.

Vanaf dit jaar blijft het Belgische waterskiteam niet enkel actief in West-Vlaanderen. Ze bouwen voor het eerst ook een post op in de provincie Antwerpen, meer bepaald in Turnhout. Op het “Wintersalon in Turnhout” zal de Belgische chalet gespecialiseerd zijn in Oostenrijkse gerechten en drankjes.
Dat er een tweede chalet wordt geopend in een andere provincie, valt te verklaren doordat deze keer ruim de helft van het team uit de provincies Antwerpen en Limburg komen. De teamleden zelf en hun lokale supporters zullen ervoor zorgen dat de sfeer op de Turnhoutse kerstmarkt hoogdagen kent.

Winter in Kortrijk gaat komende vrijdag, 8 december, van start om 17.00 uur. Om het Wintersalon in Turnhout te bezoeken zul je nog één week langer moeten wachten, want daar opent men op vrijdag 15 december.

« Terug naar overzicht