« Terug naar overzicht

Belgisch kampioenen gekend

Belgisch kampioenen gekend

Dit weekend (30 augustus 2020) werd in de discipline racing de strijd beslecht om de nationale titels in de verschillende categorieën.

Door het onlosmakelijk, met 2020 verbonden, alombekende virus, zal ieder die een titel bij op het palmares mocht schrijven deze zich automatisch herinneren. In Beringen stelde de lokale club alles in het werk om de skiërs, veilig, de mogelijkheid te bieden zich op 2 wedstrijddagen te verheugen. Vorige zondag werd de eerste van 2 manches geskied, waar we nu zondag al aan de finale manche toe waren.

De Belgisch kampioenen 2020: De volledige uitslagen:

Ten slotte geven we mee dat enkele van onze skiërs ook een IWWF Europe Racing certificate & award in ontvangst mochten nemen:

Vicky Leysen (Viersel Waterski Club), voor haar 3e plaats bij de Dames F1 op het WK 2019
Tim Lisens (Koninklijke Hasseltse Yachting Club), voor zijn 3e plaats bij de Heren F1 op het WK 2019. Tim werd eveneens verkozen tot "Male Athlete of the Year 2019"
Sylvia De Spiegeleire (Viersel Waterski Club), als wereldkampioene bij de Dames F2 op het WK 2019. Net als Tim viel Sylvia de eer te beurt om als "Female Athlete of the Year 2019" gehuldigd te worden.
Annelies Kenes (assistent Team Captain) nam de Team Trophy in ontvangst voor Team Belgium, dat 2e werd op het WK 2019.

Foto © Marc Vermeiren

« Terug naar overzicht