« Terug naar overzicht

Verslag MWK-Cup & Senior Slalom Special 2019

Verslag MWK-Cup & Senior Slalom Special 2019

Dit weekend ging in Mechelen de Senior Slalom Special en de MWK-Cup door. We mogen spreken van een puike organisatie door de Sportraad van MWK, een jonge maar zeer dynamische ploeg met inmiddels al heel wat ervaring.

Barre weersomstandigheden: wind, regen en koude. Niet ideaal voor een waterski wedstrijd! Er is in het algemeen goed geskied, ondanks de weersomstandigheden.

De resultaten, Overall (combinatiepunten slalom, figuren & springen) van de MWK-Cup:

Dames

1. Anick Kempinaire (VVW-Gierle)

2. Niki Papadopoulou (GRE)

3. Evelyne Gielis (VVW-Integra)

Heren

1. Sasha Hens

2. Avi Blits

3. Pieter-Jan Vandevelde

Alle drie skiërs van MWK!

Belangrijk, niet in de resultaten, de uitslag van de head-to-head slalom finale. Daarin namen aan het einde 2 MWK'ers het tegen elkaar op in een zeer spannende finale. Sasha Hens verloor zeer nipt van Peter De Ryck, beide met fantastische resultaten aan zeer korte koordlengtes (12m).

Deelnemers: hoofdzakelijk uit diverse clubs in België, maar ook enkele Nederlanders en niet te vergeten 2 Grieken! Ook bij de wedstrijd officials hadden we 1 Duits jurylid en 1 Duitse piloot. Alweer een MWK-Cup met internationale aantrek.

Het was een mooie voorbereiding voor het Belgisch Kampioenschap volgend weekend, dat ook op onze club georganiseerd wordt. Voorlopig wordt er goed weer voorspeld, dus dat wordt een topper.

Downloads

Met dank aan Pieter-Jan V. voor het verslag en beelden

« Terug naar overzicht