« Terug naar overzicht

WK waterski U17

type event = wedstrijd

Start

zaterdag
27 jul 
10:00u

Einde

zaterdag
03 aug 

Event locatie

predator bay 
 Calgary
canada

Meer info en uitslagen over deze wedstrijd kan je terugvinden op EMS of op de IWWF wedstrijdpagina.

De Lakes of Kastynstone, de thuisbasis van de Predator Bay Club, is met hun prachtige natuurlijke omgeving en faciliteiten van wereldklasse een ideale keuze om deze kampioenschappen te organiseren. Gelegen in Calgary, een stad die bekend staat om zijn levendige sportcultuur en warme gastvrijheid, kunnen deelnemers en toeschouwers zich verheugen op een uitzonderlijke ervaring zowel op als naast het water. Naast vele Canadese nationale evenementen was de club al gastheer voor de 2009 IWWF World Open Waterski Championships en voor Pro Tournaments in 2012, 2013, 2014 en 2022.

Link naar de pagina op www.waterski.be....

« Terug naar overzicht