Lammens Arthur

Toen Arthur als klein mannetje zijn nonkel over het water zag glijden,wou hij absoluut hetzelfde kunnen. Tijdens de jaarlijkse vakantie in Spanje kon hij elke dag achter de familieboot oefenen. Hij gaf de liefde voor wakeboarden ook door aan zijn jongere broers Henri en Jules. Samen trainen ze op de Leie in Waregem.

Tijdens zijn schoolcarrière creëerde hij ook een passie voor snowboarden.Hij had een topsportstatuut omdat hij vaak op donderdag al vertrok naar de bergen om op vrijdag te kunnen oefenen voor de wedstrijd op zaterdag. Ondertussen doet Arthur geen wedstrijden meer, maar geeft hij de fakkel door aan de jonge garde. Elke maandagavondgeeft hij freestyle training in Ice Mountain in Komen. Voor Arthur is dit de ideale combo, want snowboarden doe je in de winter, en wakeboarden in de zomer.

Naast het wakeboarden zelf, houdt Arthur erg van de wakeboard scène en het teamgevoel. Ze wijzen elkaar op fouten en geven tips om het beter te doen. Zijn hoogtepunt van 2019? Samen riden met de wereldtop, waaronder zijn idool Harley Clifford, dankzij de wilcart diehij won op Eat Play Love.

Hij wordt gesponsord door Liquid Force & West side.

Resultaten