Aqua-Ski

Wij zijn de Geelse Showskiërs, het waterski showteam van waterski club VVW-Aqua-Ski.

Ons watervlak is het Albertkanaal in Geel Stelen. Wij delen ons trainingswater met de Beroepsvaart. Onze waterski club bestaat uit leden die hun eigen privé boot hebben en elke zondag komen waterskiën.

In 2013 hebben we met een paar leden het idee uitgewerkt om mensen en vooral jeugd die geen eigen boot hebben toch de kans te geven om hen te laten waterskiën. Zo hebben we ons waterski showteam opgestart met ondertussen een 20-tal waterskiërs van 6 jaar tot 80 jaar. Onze jeugd staat natuurlijk centraal, we leren ze waterskiën en laten ze naar eigen kunnen doorgroeien binnen het team. Doordat onze jeugd samen traint met de oudere skiërs, leren ze snel bij.
Dankzij onze jeugd en de inzet voor hen genieten we al 2 jaar van subsidies van het jeugdsportlabel van Waterski Vlaanderen.

Jaarlijks geven we een clubshow voor familie, vrienden en onze club maar we vinden het ook belangrijk om jaarlijks mee te doen met de showhappening. Onze leuze is mee doen is belangrijker dan winnen. Hierdoor blijft ons team scherp en zorgen we voor de nodige concurrentie.
Elke vrijdag avond en zaterdag namiddag kan je ons bezig zien tijdens de trainingen op het Albertkanaal in Geel, in de winterperiode trainen we binnen in het clubhuis, de sporthal en het zwembad.

De Geelse Showskiërs

Facebook "Geelse Showskiërs"

Website Geelse kanaalfeesten.com