« Terug naar overzicht

Showhappening rechtzetting uitslag !

Showhappening rechtzetting uitslag !

Het meest pijnlijke dat je als organisator kan overkomen, hebben we jammer genoeg meegemaakt gisteren tijdens de showhappening 2021: Een fout maken in de berekening van de uitslag en daardoor een foute winnaar aanduiden.

Enerzijds stellen we nu een grote groep mensen teleur die gisteren hebben mogen juichen voor de overwinning, maar anderzijds – en dat is bovenal toch het belangrijkst – zetten we de eigenlijke winnaars in het licht en verdienen ze de eer en trofeeën voor hun verdiende eerste plaats. We hebben ze gisteren hun kans ontnomen om dat eerste overwinningsgevoel te hebben en dat kunnen we hen jammer genoeg niet meer teruggeven op dezelfde manier. We wensen dan ook onze heel oprechte excuses aanbieden aan alle betrokkenen.

We hebben gewerkt met een nieuw scoring-programma, dat jammer genoeg ergens een fout bevatte. Vooral omdat zowel bij jury als bij de verschillende teams – zelfs bij de nadien gebleken onterechte winnaar – er een vreemd gevoel bleef hangen met de vraag ‘waar zat dan het verschil in om die uitslag te verklaren?’. Vóór de prijsuitreiking hebben we uitgebreid alle ingevoerde waardes herbekeken, maar geen fouten gevonden. En de ochtend nadien bij het opnieuw uitzoeken is de fout dan toch uitgekomen in een formule.

Maar bovenal zijn we toch blij dat deze fout ontdekt is. Het West-Vlaams Showteam is de terechte winnaar. Het was close, deze beide teams zijn aan elkaar gewaagd en leggen elkaar het vuur aan de schenen. Maar het dubbeltje is dus langs de andere kant gevallen.

We gaan spoedig de resultaten delen en uitgebreider communiceren met de teamkapiteins. Iedereen mag rekenen op volledige open kaart over de uitslagen.

WVST zal in hun club op zondag 5 september bezoek mogen verwachten met de trofeeën en medailles.

« Terug naar overzicht