Jobe Fun Tour

Alle data van de stops die reeds gekend zijn kan je steeds terugvinden in onze kalender.Drempelvrees? Geen nood, tijdens de Jobe Fun Tour staan onze trainers klaar om je alles te leren.

Voor de start van de "wedstrijd" overlopen we gezamenlijk het parcours. Waar is de poort, welke boeien moet je nemen,...? Niet iedereen skiet in dezelfde piste. Naast de gewone piste kan je ook de minipiste nemen of zelfs gewoon de golven kruisen. En geen nood als het starten nog niet goed gaat. Je krijgt altijd een herkansing.

Iedereen kan deelnemen (slalom en/of figuren), zowel kinderen als hun ouders. Dankzij de puntenverdeling i.f.v. de leeftijd en geslacht hebben jonge kinderen evenveel kans om te winnen als ouderen.
Van zodra je hebt kunnen inkorten (slalom) of wanneer je meer dan 2000 punten hebt geskied (figuren), mag je niet meer deelnemen. Je kan echter nog wel skiën buiten klassement.


In 2018 zullen onderstaande clubs terug een stop van de Jobe Fun Tour organiseren.

Jobe zal deze tour terug sponsoren, maar op een andere manier dan de vorige jaren. Tijdens de verschillende stops zullen er geen prijzen meer worden uitgedeeld, maar op het algemeen klassement pakken ze dan wel uit met een mooie prijzentafel, met onder andere een trick ski, een wakesurfer,...

Hier kan je alvast het reglement van de Jobe Fun Tour terugvinden.


Fotogalerij Jobe Fun Tour