Jobe Fun Tour

Alle data van de stops die reeds gekend zijn kan je steeds terugvinden in onze kalender.Drempelvrees? Geen nood, tijdens de Jobe Fun Tour staan onze trainers klaar om je alles te leren.

Voor de start van de "wedstrijd" overlopen we gezamenlijk het parcours. Waar is de poort, welke boeien moet je nemen,...? Niet iedereen skiet in dezelfde piste. Naast de gewone piste kan je ook de minipiste nemen of zelfs gewoon de golven kruisen. En geen nood als het starten nog niet goed gaat. Je krijgt altijd een herkansing.

Iedereen kan deelnemen (slalom en/of figuren), zowel kinderen als hun ouders. Dankzij de puntenverdeling i.f.v. de leeftijd en geslacht hebben jonge kinderen evenveel kans om te winnen als ouderen.
Van zodra je hebt kunnen inkorten (slalom) of wanneer je meer dan 2000 ptn hebt geskied (figuren), mag je niet meer deelnemen. Je kan echter nog wel skiën buiten klassement. Meer informatie kan je terugvinden in het reglement.

Dankzij Jobe hebben we op elke stop een mooie prijzentafel en op het einde van de tour voor iedereen een aandenken.

Voorwaarden om deel te nemen

Uitslagen algemeen klassement

2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010

Jobe Fun Tour 2018

In 2018 zullen onderstaande clubs terug een stop van de Jobe Fun Tour organiseren.

Jobe zal deze tour terug sponsoren, maar op een andere manier dan de vorige jaren. Tijdens de verschillende stops zullen er geen prijzen meer worden uitgedeeld, maar op het algemeen klassement pakken ze dan wel uit met een mooie prijzentafel, met onder andere een trick ski, een wakesurfer,...

Heb je ook graag een toffe actiefoto van jezelf tijdens het waterskiën, net zoals de toppers op de grote wedstrijden? Dit is je kans, want op de eerste stop (26/05/2018) te Mechelen zal de topfotograaf "Marc Vermeiren" aanwezig zijn om mooie foto's van jullie te nemen.


Jobe Fun Tour 2017

In 2017 kunnen we terecht in 2 nieuwe clubs. Ook RNV en onze noorderburen in Zeeuws-Vlaanderen stellen hun deuren open voor de Jobe Fun Tour.

Zeeuws-Vlaanderen mocht zowel de wisselbeker slalom als figuren mee naar huis nemen. Een dikke proficiat.


Fotogalerij Jobe Fun Tour