Youth Talent Team

Wat is het Youth Talent Team?

Jonge talentvolle riders krijgen de kans om samen onder professionele begeleiding te trainen en zich voor te bereiden op het BK en eventueel zelfs het EK. Om dit te realiseren is Waterski Vlaanderen een samenwerking aangegaan met alle grote kabelparken.

De trainingen, die gratis zijn voor de geselecteerde riders, zullen doorgaan op vooraf bepaalde data (zie hieronder) op één van de samenwerkende kabelparken. Op deze manier leren de riders zowel elkaar, alsook de verschillende clubs beter kennen, en krijgen ze training van alle toptrainers van elke club.


Wie mag hieraan deelnemen?

Deze trainingen zijn bedoeld voor geselecteerde talentvolle, gemotiveerde jonge riders uit de leeftijdscategorieën U14 & U11 zowel boys/girls.

Deze riders worden geselecteerd onder andere op basis van hun resultaten van het BK enerzijds, en anderzijds op basis van een eerlijke verdeling van het aantal riders onder de deelnemende kabelparken.

(ter info:de juniors (U18) kunnen deelnemen aan een aparte meerdaagse stage. We splitsen dus de groep zodat het Youth Talent Team zich kan focussen op de leeftijd U14 & U11. De informatie over het Junior Talent Team zal kortelings worden verzonden aan de clubs).


Voordelen voor de riders

.

Voorwaarden


Trainingen in 2021

Een overzicht van de trainingen is steeds terug te vinden in onze kalender.


De trainingen gaan telkens door op zaterdag van 9u00 tot 12u00, behalve uitzonderingen in de grote vakantie (zie kalender)

Wijzigingen in de data worden steeds hier gecommuniceerd, alsook per mail en in de gesloten facebookgroep Youth Talent Team

Ben je een geselecteerde rider (of ouder van-), zorg dan dat je zeker hier mee in zit. Lid worden kan door eerst vriend te worden met Beatrijs Waterski (dat is de achterliggende pagina achter al onze pagina's en groepen), zodat je een lidmaatschapsverzoek kan sturen voor deze groep.

Door dit in een gesloten facebookgroep te houden, kan hier ook gemakkelijker gecommuniceerd worden inzake carpoolen, het delen van foto's, etc ...