Powerboatscenter

Noordkaai 30
8870 Izegem
West-Vlaanderen / België

Telefoon: +32 51 30 81 12
E-mail:
power@powerboatscenter.be
Bezoek de shop online »

Bij Powerboatscenter zit u goed voor de aankoop, verkoop, onderhoud, winterstalling en herstelling van uw boot. We zijn gespecialiseerd in motorboten en alles wat er rond zwemt. Als u een deskundige partner zoekt voor al uw nautische dromen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Reken op een gepersonaliseerde service met kennis van zaken.

We hebben nieuwe boten en tweedehandsboten alsook waterski, wakeboard en wakesurf materiaal. Voor de aankoop, herstelling en algemene vragen helpen wij u graag verder. We geven service aan alle bootmerken en zijn de officiële invoerder en service center van onder andere: Mastercraft, Bayliner, Four winns en Quicksilver. We bieden de mogelijkheid om Mastercraft te testen op het water. Hetzelfde geld voor een selectie watersportmateriaal zoals wakesurfs.

Dankzij onze uitgebreide kennis kunnen wij u begeleiden bij de keuze van het materiaal, onze specialisten hebben al jaren ervaring en kunnen tips geven omtrent de maat van uw plank of ski’s alsook welk type het best bij uw stijl past. Met het juiste materiaal brengt u uw watersportkunsten sneller naar een hoger niveau.

Openingsuren:

  • Maandag tot zaterdag: 9u - 12u & 13u - 18u
  • Zon & feestdagen op afspraak

Contacteer "Powerboatscenter"