Belgian Boatshow

5 tot 9 februari 2020

De 32ste editie van de Belgian Boat Show vindt plaats van 5 tot 9 februari 2020.

Door je lidmaatschap bij Waterski Vlaanderen kan je GRATIS naar het watersportevent van het jaar. Via mail heb je een code ontvangen waarmee je gratis kaarten kan downloaden in de ticketservice.

Jullie zijn dan ook welkom op onze stand (Hal 1 - stand 1218). Op vertoon van je lidkaart kan je bij ons iets komen drinken.

Net als voorgaande jaren zullen we in 2020 terug met de simulator aanwezig zijn, maar daar het zwembad niet zal opgesteld worden, zullen we geen waterski op het water kunnen aanbieden.

Prijsuitreiking en receptie

Vrijdagavond 7 februari 2020 (20u00) houden wij onze laureatenhuldiging. Dan huldigen we onze kampioenen, reiken we de jeugdsportlabels uit, en zetten we al de vrijwilligers van het jaar in de bloemetjes.

Aansluitend organiseert WSV een receptie voor al haar clubs & hun leden. Met een drankje en knabbeltje is dit telkens een toffe gelegenheid om elkaar in de wintermaanden nog eens terug te zien en om de contacten met de andere clubs te onderhouden.

Alle informatie is terug te vinden op www.belgianboatshow.be


19-20 oktober 2019 - Belgian Boat Show Float

Belgian Boat Show Float is het unieke evenement voor de watersport en de pleziervaart in de jachthaven van Nieuwpoort. Kom aan boord van kajuitjachten rondkijken of maak er proefvaarten mee. Dompel je onder in een wervelend activiteitenprogramma om te leren varen, om op vaarreis te gaan, om je op het water uit te leven. Kom een verrassende wereld met een uitgesproken nautical lifestyle ontdekken op 19 en 20 oktober 2019.

Koop je ticket online met 4€ korting dankzij de promocode WSV.

Meer details op de Belgian Boat website of op Facebook


Betaal € 6 i.p.v. € 15, door hier je kortingskaart te downloaden.