Belgian Boatshow

5 tot 9 februari 2020

De 32ste editie van de Belgian Boat Show vindt plaats van 5 tot 9 februari 2020.

Door je lidmaatschap bij Waterski Vlaanderen kan je GRATIS naar het watersportevent van het jaar. Via mail heb je een code ontvangen waarmee je gratis kaarten kan downloaden in de ticketservice.

Jullie zijn dan ook welkom op onze stand (Hal 1 - stand 1218). Op vertoon van je lidkaart kan je bij ons iets komen drinken.

Net als voorgaande jaren zullen we in 2020 terug met de simulator aanwezig zijn, maar daar het zwembad niet zal opgesteld worden, zullen we geen waterski op het water kunnen aanbieden.

Prijsuitreiking en receptie

Vrijdagavond 7 februari 2020 (20u00) houden wij onze laureatenhuldiging. Dan huldigen we onze kampioenen, reiken we de jeugdsportlabels uit, en zetten we al de vrijwilligers van het jaar in de bloemetjes.

Aansluitend organiseert WSV een receptie voor al haar clubs & hun leden. Met een drankje en knabbeltje is dit telkens een toffe gelegenheid om elkaar in de wintermaanden nog eens terug te zien en om de contacten met de andere clubs te onderhouden.

Alle informatie is terug te vinden op www.belgianboatshow.be


19-20 oktober 2019 - Belgian Boat Show Float

Belgian Boat Show Float is het unieke evenement voor de watersport en de pleziervaart in de jachthaven van Nieuwpoort. Kom aan boord van kajuitjachten rondkijken of maak er proefvaarten mee. Dompel je onder in een wervelend activiteitenprogramma om te leren varen, om op vaarreis te gaan, om je op het water uit te leven. Kom een verrassende wereld met een uitgesproken nautical lifestyle ontdekken op 19 en 20 oktober 2019.

Koop je ticket online met 4€ korting dankzij de promocode WSV.

Meer details op de Belgian Boat website of op Facebook


9 tot 11 en 15 tot 17 februari 2019

Net als vorige jaren zullen we in 2019 terug aanwezig zijn op de Belgian Boat Show te Flanders Expo (hal 7 - stand 7427). En dit van 9 tot 11 en 15 tot 17 februari.

Door je lidmaatschap bij Waterski Vlaanderen krijg je een uniek ledenvoordeel. Hou je mailbox in de gaten voor een gratis vrijkaart.

Prijsuitreiking en receptie

Vrijdagavond 15 februari 2019 (20u00) houden wij onze laureatenhuldiging. Dan huldigen we onze kampioenen, reiken we de jeugdsportlabels uit, en zetten we al de vrijwilligers van het jaar in de bloemetjes.

Aansluitend organiseert WSV een receptie voor al haar clubs & hun leden. Met een drankje en knabbeltje is dit telkens een toffe gelegenheid om elkaar in de wintermaanden nog eens terug te zien en om de contacten met de andere clubs te onderhouden.

Initiaties waterski

Dit jaar willen we uitpakken met onze Pop-Up Cable. We zullen voor het eerst waterski initiaties op het zwembad van de Belgian Boat Show (hal 7) aanbieden.

Hieronder het overzicht van data en uren:

Maar ook nu zullen we tussen de initiaties in het zwembad ook waterski initiaties aanbieden op onze waterskisimulator. Hierop blijf je droog en heb je dus geen zwemkledij nodig ;-).


Lezing G-waterski op sprekersforum

Dit jaar zetten we onze G-watersporters centraal op de Belgian Boatshow op zondag 10 februari. Van 12 tot 14u is het sprekersforum in hal 2 de place to be!

Vanuit het waterskiën en vanuit het zeilen zullen onze G-sporters jullie meenemen in hun verhaal, over alle mooie maar wellicht soms ook moeilijke momenten, over vallen en opstaan, en over het behalen van hun persoonlijke succes, plezier en ervaringen.

Kom luisteren en geniet mee van de inspirerende verhalen van o.m.:

Na de lezing is iedereen welkom op onze stand voor een drankje en meer informatie over alle mogelijkheden voor het waterskiën voor G-sporters.

Betaal € 6 i.p.v. € 15, door hier je kortingskaart te downloaden.