« Terug naar overzicht

COVID-19 richtlijnen

COVID-19 richtlijnen

Beste waterskiër, wakeboarder,

beste WSV-lid, clubbestuurder,


Update 27/03:

*MAG IK WATERSKIËN / WAKEBOARDEN / SNELVAREN / ...
Nee. De nationale veiligheidsraad is duidelijk: je mag alleen lopen, wandelen, fietsen in de buurt. Alle verplaatsingen om recreatie te beoefenen, zijn niet toegestaan.

*VERBOD RECREATIE EN MAATREGELEN WATERSPORT
In navolging van de federale en Vlaamse Covid-19 maatregelen is elke vorm van recreatievaart (zowel in groep als individueel) verboden op alle bevaarbare en onbevaarbare waterwegen in Vlaanderen. Ook het beoefenen van watersport is niet mogelijk.

* BERICHT IVM WATERWEGENVERGUNNINGEN
Ten gevolge van de huidige Covid-19 uitbraak, wordt de datum waarop de nieuwe waterwegenvergunning van toepassing wordt, uitgesteld van 1 april naar de eerste dag van de maand volgend op het einde van de federale maatregelen. De startdatum van de betrokken reeds aangekochte waterwegenvergunningen wordt in die zin automatisch aangepast. De duurtijd van deze waterwegenvergunningen blijft dezelfde.
Voor waterwegenvergunningen van beperkte duur, waarbij de duurtijd volledig valt binnen de tijdspanne van de federale maatregelen, wordt voorzien in een volledige terugbetaling.


Verzorg jezelf, volg de richtlijnen en draag zorg voor elkaar.
Volg ook onze facebookpagina voor het meest recente nieuws!
De WSV medewerkers blijven aan het werk. Bij vragen, contacteer ons!


En blijf fit! Ga lopen of fietsen en doe thuis oefeningen, vb met onze 30-days-GetFit2Ski-corona-challengeetFit2Ski-corona-challenge.

We rekenen erop dat alle clubs en skiërs/riders deze richtlijnen solidair en consequent zullen opvolgen. We hopen dat we er na deze gedwongen rustpauze een mooi zomer seizoen van kunnen maken!

Meer informatie over de maatregelen omtrent het corona-virus


« Terug naar overzicht