Trofee van de vrijwilliger

Waterski Vlaanderen beseft maar al te goed dat een goede sportieve werking enkel tot stand kan komen dankzij de onbaatzuchtige inzet van vele vrijwilligers. Vandaar dat het idee gegroeid is om vanuit de federatie ook extra aandacht te geven aan de vrijwilligers in de clubs zelf. Met de “trofee van de vrijwilliger” willen we de clubs de kans geven om hun trouwe medewerkers eens extra in de bloemetjes te zetten.

Wie komt hiervoor in aanmerking?

Iedere vrijwilliger in uw club die zich het afgelopen jaar belangeloos heeft ingezet voor het welslagen van uw clubwerking komt hiervoor in aanmerking. Dit kan de organisator v/e groot evenement zijn, maar evengoed de klusjesman die het clubhuis onder handen heeft genomen, de vrijwilliger die wekelijks het gras heeft afgereden of de jeugdverantwoordelijke die telkens opnieuw met een bende jonge wedstrijdskiërs gans het land is rondgereden, …


In 2016 werden onderstaande vrijwilligers genomineerd:

Het was Hugo Coppens van Costa Zela, die tijdens de receptie van de Belgian Boat Show door een onschuldige hand uit de hoed gehaald werd. Hij kreeg van Waterski Vlaanderen een cadeaubon om er een weekendje tussenuit te knijpen.