Beste  vrienden, skiërs en wakeboarders,
 
Ik ben blij om de geboorte van waterski paradijs aan te kondigen. Dit is een non-profit organisatie die waterski lessen en kampen aanbiedt. De lessen worden aangeboden in Vilvoorde op de kade van mei tot eind oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden, maar altijd op afspraak op 0473/326005 of e-mail waterskiparadise@gmail.com,  jcfortamps@hotmail.com.
 
Op onze Facebook-pagina is alle relevante informatie tot uw beschikking, zoals prijzen, de regeling van interne orde, enzovoort. Wij nodigen u uit ons op Facebook te bezoeken.
Maak er een gewoonte van om elke dag onze pagina te raadplegen om te zien wie de activiteiten die dag organiseert. Het mobiele nummer van de betrokken persoon zal hier ook worden getoond.
  
De school wordt gerund door Jean-Christophe FORTAMPS, vice-wereldkampioen in 2010, met af en toe de deelname van Francis Koot, 2010 Wereld Kampioen, en andere vrijwilligers
Dit kader is uniek in België en is gericht tot alle niveaus, van beginner tot wedstrijdskiër. De boot die we gebruiken is een MasterCraft met zero-off en met een wakeboard toren. Alle benodigde ski materiaal hebben wij ook ter beschikking.
 
De accommodatie zal klaar zijn half mei, met een container met bergruimte en kleedkamer. Een ontspanningshoek met voetenbankjes, stoelen, een picknicktafel, en een warmtepomp op te verwarmen worden ook voorzien. Kortom alle ingrediënten bij elkaar voor een heerlijke zomer vol ski-plezier.

            Summer Camps 2017