Last Call voor onze Summer Camps!

De laatste plaatsen voor onze Summer Camps gaan nu de deur uit.
Wil je nog komen watersporten of heeft uw kind/kleinkind nog een weekje vrij?
Kijk dan snel op onderstaande link voor de laatste mogelijkheden!


Steeds op zondagochtend zijn er onze Kids Sessions voor alle “youngsters” die eens willen proberen, maar nog niet direct weten of ze er klaar voor zijn. Alle extra begeleiding en uitleg is voorzien. De kabelbaan gaat ook ietsje trager en er is onze kleine kabelbaan om individueel begeleid te worden.

Alle info en inschrijven via ons onthaal.

Tijdens onze gewone openingsuren is de minimum leeftijd aan de Full Size "grote kabelbaan" 12 jaar tenzij je reeds hebt deelgenomen aan een kids session of een wakeboardbrevet bezit. Voor de kleine kabelbaan "2.0" is er geen minimumleeftijd. Voorwaarde is dat je goed kan zwemmen

Lakeside Paradise Openingstijden
Zaterdag en zondag vanaf 11u30 
Vanaf de paasvakantie: iedere dag geopend!

Het 'Paradise' Lidmaatschap 2017 is vanaf nu beschikbaar

2017 is een feit. Straks tellen we het 30e! Surfers Paradise jaar, en het 6e! Lakeside Paradise jaar.
2016 was zonder meer een top Paradise jaar voor beide locaties. We bereikten de kaap van 1100 leden. Dat zijn er opnieuw 100 meer dan in 2015! We kijken al uit naar komende zomer, en hopen jullie allemaal massaal te mogen begroeten in één van onze Paradijzen!
Het is vanaf nu mogelijk om je lidmaatschap voor 2017 te hernieuwen. Je kan dit doen via onze website of op locatie Surfers Paradise of Lakeside Paradise. Zo geniet je onmiddellijk terug van alle ledenvoordelen.

Alle leden die hun lidgeld betalen voor 1 maart 2017 krijgen hun t-shirt gratis. Het is dus belangrijk om voor die datum je lidgeld 2017 te betalen en de gewenste maat erbij te vermelden. Voor Surfers Paradise leden is er een special Keith Haring T-shirt!!

Zomerkampen 2017

De inschrijvingen zijn weer geopend voor de zomerse watersportkampen op Lakeside Paradise!
Er snel bij zijn is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt. Alle jongeren tussen 8 en 17 jaar kunnen een ganse zomer iedere week terecht voor een watersportplezier op één van beide locaties. Voorwaarde is kunnen zwemmen en er is absoluut geen ervaring vereist. Ook gevorderde watersporters worden in de juiste groep ingedeeld volgens leeftijd en kunnen. Alle materiaal wordt voorzien en er is deskundige begeleiding door ervaren, enthousiaste en gediplomeerde instructeurs. Alle deelnemers zijn verzekerd, er is dagelijks lunch voorzien en alle kampen bieden ook internaat mogelijkheden. Kan je zelf een eigen groepje vrienden/vriendinnen van ongeveer 10 personen samenstellen, kan je privé met je eigen groepje en eigen instructeur aan de slag. Individuele deelnemers hebben uiteraard ook de keuze met wie zij de groep willen delen.
De kampen starten al in de paasvakantie, waar de deelnemers beide weken kunnen genieten van een Wake, Lake en circuskamp.
Volgende hoofdstuk zijn de wekelijkse zomerkampen in juli en augustus, telkens van 10-17u. De locatie waar je kan genieten van een echte kabelbaan, terwijl er ook een kleine zeer gebruiksvriendelijke kabelbaan is voor opstartende beginners en kinderen vanaf 6 jaar.
Kwaliteit, veiligheid en degelijke begeleiding primeren: je gebruikt nieuw en up to date top watersportmateriaal, de activiteiten worden gekozen volgens weer en wind zodat je telkens in optimale condities aan de slag kan, en de instructeurs zijn opgeleid om iedereen een onvergetelijke week te bezorgen.
Na afloop ga je op vrijdagavond ook naar huis met een diploma, goodie bag en een leuk T-shirt als aandenken, naast hopen opgedane ervaringen, hernieuwde energie en een massa nieuwe vrienden en vriendinnen.
Inschrijven doe je via de nieuwe www.paradise-webshop.be waar je ook meteen kan betalen. Op die website vind je ook alle nodige informatie.

Lakeside Paradise:
Wake&Lake Camps
Locatie: Lakeside Paradise
In de voormiddag leer je wakeboarden, waterskiën, kneeboarden en wakeskaten op de kabelbaan, ’s middags doen we activiteiten op het “Lake” gedeelde zoals SUP’en, kayakpolo, beachvolleyball, adventure games, vlottenbouw …
Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat of internaat.
 
Circus, Skate & Wake Camps
Locatie: Lakeside Paradise
In de paasvakantie organiseren we samen met WOESH een stage volledig om en rond het leren van “tricks”. Dit op allerhande boards, of planken, en met allerlei circus attributen onder professionele begeleiding!
Eerste en tweede week van de paasvakantie, van 10 - 16 jaar, externaat.

Vergeet alvast niet om je lidmaatschap 2017 te hernieuwen (zie bovenaan) als je gebruik wenst te maken van de ledenkorting van 25 euro!!

Openingsuren 2017

Lakeside Paradise
Januari
Sluitingsperiode
Februari
Cuis Inn Restaurant & Bar open elk weekend vanaf 11u30
Cablepark tijdens Wintershredding
Krokusvakantie
Cuis Inn Restaurant & Bar elke dag vanaf 11u30
Cablepark tijdens Wintershredding
Na de krokusvakantie tot aan de paasvakantie
Cuis Inn Restaurant & Bar open elk weekend vanaf 11u30
Open op afspraak voor privé groepen/recepties/incentives/feestjes
Cablepark tijdens Wintershredding

Voor alle informatie over Wintershredding, check onze facebookpagina 

Vanaf de paasvakantie Lakeside Paradise terug elke dag geopend!!

www.lakesideparadise.be

GPS coördinaten: +51° 20' 18.80", +3° 16' 34.50"